Preskočiť na obsah

Valentínska inšpirácia v Sugarbird

Poznáme vzorec na ideálny valentínsky outfit

Je jasné, že na Valentína chce každá z nás vyzerať čo najlepšie. Či už ideme s partnerom na večeru alebo s kámoškami na drink. V najnovšej kolekcii Sugarbird sme našli veľa zaujímavých inšpirácií, ktoré z vás zaručene urobia hviezdu večera. Treba len dodržať zopár módnych pravidiel.

 

Keď ste romantička do špiku kosti.

Potom potrebujete skombinovať tri dôležité veci. Ružovú farbu, kvetinovú potlač a riasenie na šatách. Tieto tri atribúty sú čistá romantika a vy budete v takomto outfite pôsobiť veľmi nežne. Aby to ale nebolo obyčajné klišé, pridajte fashion prvok v podobe lodičiek so zvieracím motívom v odtieňoch opakujúcich sa na vašich šatách. Kombináciou romantického a zvieracieho, alebo geometrického vzoru na doplnkoch vytvoríte súčasne pôsobiaci outfit a vyhnete sa Barbie efektu.

 

Keď milujete červenú.

Na celočervený outfit treba mať odvahu, ale kedy sa práve takýto monochromatický outfit hodí viac, ako práve na deň zamilovaných? Zavinovací overal pristane skoro každej postave. Na prsiach preložená látka vytvorí zoštíhľujúci dekolt a prestrihnutie v páse zase zvýrazní líniu drieku. Ku kraťasovej verzii zvoľte vysoké čižmičky nad koleno a k variantu s dlhými nohavicami lodičky. Ako šperk použite jednoduchý make-up a červený rúž. 

 

Keď nie ste sukňový typ a idete si krajku.

Stavte na krajkové legíny. Vyhnite sa celočiernemu outfitu a pre nekonvenčný look pridajte bombérovú bundičku v žiarivých farbách, oversize mikinu alebo dlhú košeľu. Topánky nad členok so zaujímavou aplikáciou alebo bootsy na hrubej platforme budú skvelým doplnkom.

 

Keď milujete strihy, ktoré zoštíhľujú.

Púzdrové šaty vám vedia vyčarovať krivky, o ktorých ste si ani nemysleli, že ich máte a keďže vy chcete na Valentína zažiariť ako femme fatale, vyberte si ten správny model. Čo nesmie vašim „V“ šatám chýbať?  Strih obopínajúci telo, tak akurát, aby ste v nich pohodlne zvládli aj štvorchodovú večeru. Prestrih v najužšom bode vášho drieku opticky zdôrazní líniu pása a záševky na sukňovej časti vyformujú bruško a zadok. Nezabudnite na pravidlo, že čím dlhšia sukňa, tým hlbší výstrih. Pri úzkych šatách je dôležitý rozparok, aby ste nechodili ako gejša a mohli si pohodlne preložiť nohu cez nohu pri sedení. Dôležitý je aj vzor na šatách, ktorý v prípade správneho napasovania do strihu zvyšuje efekt zoštíhlenia. Obujte si určite podpätky, ktoré zabezpečia, že sa budete niesť ako pávica a zároveň uberú na pomyselnom čísle váhy.

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Erika Varadiová

LOCATION: Sugarbird Eurovea

ROSES: Le Diamant Rose

SHOES: Secret shoes

Ďalšie články

Very Peri

Viete, aká farba ovládne rok 2022?

Valentínske drobnosti

Áno, je to tu. Sviatok všetkých zaľúbených je už za rohom. Ako ho budete tráviť vy?