Preskočiť na obsah

Novoročné doplnky

Nový rok je o nových trendoch nielen v móde, ale aj v doplnkoch. Úchvatné vône, štýlové kabelky či dokonca efektné okuliarové rámy, vyzdvihnú váš outfit a podčiarknú vašu osobnosť.

 

Parfumérie Marionnaud

Oscar De La Renta nás prekvapil svojou novou parfumovanou vodou. Táto vôňa je prvá, ktorú navrhli spoločne kreatívny riaditeľ Fernando Garcia a Laura Kim. Elegantný dizajn modernej ženskosti je  inšpirovaný ikonickou kabelkou Alibi z dielne Oscar de la Renta, a preto je právom považovaná za fashion kúsok. Parfumovaná voda si vás podmaní vôňou kombinujúcou tóny kvetín so ženskou zmyselnosťou.

 

Cube

Vivienne Westwood je známa svojim extravagantným dizajnom. Ak túžite vlastniť jeden z jej kultových kúskov, ale radšej by ste až tak nevytŕčali z davu, siahnite po náhrdelníku, kľúčenke alebo malej kabelke. Niekedy naozaj platí, že menej je viac.

 

Grand Optical

Hovorí sa, že oči sú okná do duše. Keď sa do nich pozeráme cez sklá okuliarov, nič sa na nich nezmení. To, ako pôsobia na vašej tvári však ovplyvňuje práve rám, v ktorom sú sklá, ktoré potrebujeme na to, aby sme ostro videli celý svet. Podľa šírky nosa, lícnych kostí a šírky tváre sa vyberá rám, ktorý nám bude sedieť. Netreba však zabudnúť na to, ako celkovo v okuliaroch vyzeráme. V kostených výrazných rámoch môžete pôsobiť prísnejšie, kovové jemné obrúčky sú najmenej nápadné. Ak hľadáte medzi nimi kompromis, vyskúšajte kombináciu kovu a plastu, ktoré vedia vytvoriť zaujímavý efekt v rôznych tvaroch.

 

Swarovski

Vašimi štýlovými doplnkami nie sú len kabelky, topánky a šperky. Hodinky patria medzi jeden z najdôležitejších doplnkov pri stavaní vášho outfitu, napadlo vám však, aké budete štýlové, keď každý váš podpis bude sprevádzať obdiv? Ak často používate pero – a práve tento každodenne používaný kúsok dekorovaný kryštálmi Swarowski sa môže stať vaším ďalším fashion doplnkom.

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

Ďalšie články

Na Silvestra doma

Koniec roka sa nám blíži a vy už určite uvažujete nad tým, aký bude váš outfit.

Novoročné fashion trendy

Nebojte sa popustiť uzdu fantázii a siahnite po odvážnych kombináciách či nestarnúcich materiáloch.