Preskočiť na obsah

Valentínske drobnosti

Áno, je to tu. Sviatok všetkých zaľúbených je už za rohom. Ako ho budete tráviť vy? Či už doma vo dvojici, v reštaurácii alebo sama s kamoškami, štýlovo vás na to pripravíme. Našli sme pre vás v obchodoch zopár vecí a vecičiek, ktoré by sa mohli hodiť.

 

Humanic, Tezenis, Pirex Papier

Každá fashionistka, ktorá sa rada príležitostne aj tematicky oblieka vie, že práve doplnky vedia v outfite poriadne zamiešať karty. Na valentínsku večeru sa priam pýta ružová alebo červená. Spodné prádlo, lodičky či červený rúž z vás spravia femme fatale romantického večera. To bude skvelý darček pre vášho vyvoleného.

 

DelicatesoTiger, Rituals, La Donuteria

Kto povedal, že deň zamilovaných si nemôžete užiť, aj keď ste nezadaná? Ak máte rada romantiku, spravte si príjemný večer s kamarátkou. Kúpte neodolateľné dobroty, uvarte  čaj alebo kávičku, otvorte svoj čarovný zápisník a skúste svoje priania napísať na papier. Takéto ženské „čarovanie“ na Valentína môže priniesť neočakávané výsledky.

 

Tiger, Jolleo

Takmer každá žena miluje šperky a sladkosti. Prečo jej teda práve na Valentína neukázať cez srdiečka, ako vám na nej záleží? Počnúc tematickým zabalením do zamilovanej krabičky, po pripnutie zlatého 14 karátového srdiečkového šperku s perleťou alebo zirkónmi. Takýto darček bude vaša milovaná s láskou nosiť celý život. A tematické bonbóny si vychutnáte spoločne pri poháriku vína.   

 

Albi, Rituals, Raphis Flowers, Delicateso                                                                                                                            

Okoreňte si s partnerom vášnivé valentínske chvíle hrami pre dospelých a pripomeňte si tak spoločné vzrušujúce zážitky. Určite ste nevedeli, že na pultoch v predajni ALBI nájdete hneď niekoľko partnerských hier. Vybrali sme pre vás hru Nikdy neříkej nikdy, ktorá  je vzrušujúcou studnicou inšpiráce pre páry, ktoré si chcú navzájom plniť svoje erotické fantázie. Alebo vyskúšajte hru Nevinné hrátky Deluxe. Spolu so svojim partnerom budete putovať po hernom pláne, kde na vás čakajú úlohy nevinné, ale aj poriadne hriešne.

 

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

Ďalšie články

Novoročné fashion trendy

Nebojte sa popustiť uzdu fantázii a siahnite po odvážnych kombináciách či nestarnúcich materiáloch.

Very Peri

Viete, aká farba ovládne rok 2022?