Preskočiť na obsah

Very Peri

Viete, aká farba ovládne rok 2022? Je to fialová farba VERY PERI, ktorú po prvýkrát v histórii nevybrali, ale rovno namiešali dizajnéri PANTONE (Pantone Color Institute). Keďže je tento odtieň veľmi špecifický, asi ťažko ho budeme úspešne hľadať v butikoch. To, samozrejme, ani nie je zámer moderne rozmýšľajúcej fashionistky. Postačí sa pri tvorbe outfitov inšpirovať odtieňmi lila v tóne, ktorý pristane vášmu farebnému typu a pohrať sa vzájomným kombinovaním fialovej a iných farieb, napríklad zelenej, žltej či oranžovej. Tak ako? Aj vy musíte mať aspoň jeden fialový VERY PERI kúsok?  

 

ORSAY

Pozrite sa, ako skvele funguje fialová s kontrastnou zelenou. Preto budete až elektrizujúco pôsobiť, keď si na fialové šaty oblečiete zelený kabát.

 

Mango

K výrazne fialovým nohaviciam a jemne fialkovému roláku doplňte žltý kožuštek, vytvoríte tak pekne pôsobiaci colour blocking outfit.

 

TALLY WAiJL

Ak sa vám nepáčia veľmi výrazné kontrasty, vyskúšajte sveter v patchworkovom vzore v odtieňoch fialovej a pre aktuálnosť vzhľadu koženkové nohavice.

 

COS

Pre pracovný outfit je vhodný hlboký tmavý odtieň fialovej skombinovaný s basic čiernou. Rebelkám stačí pridať doplnok v inom odtieni v podobe kabelky, náhrdelníka alebo náušníc.

    

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška                                                                                                                  

MAKE-UP: Parfumérie Marionnaud

MODEL: Paula Ježová/ M Management

Ďalšie články

Novoročné fashion trendy

Nebojte sa popustiť uzdu fantázii a siahnite po odvážnych kombináciách či nestarnúcich materiáloch.