Preskočiť na obsah

Nakupujte s ľahkosťou vďaka odkladacím skrinkám

Vianoce by mali byť najmä o domácom pohodlí a sviatočnej atmosfére v kruhu rodiny. Zároveň vieme, že obdobie nákupov a príprav môže byť hektické, preto sa vám ho v Eurovea snažíme spríjemniť v maximálnej možnej miere. Okrem darčekovej karty či ďalších benefitov sú návštevníkom k dispozícii praktické odkladacie skrinky.

 

Skrinky nájdete v garážových lobby na -2.podlaží pri eskalátoroch (oranžová zóna) alebo travelátoroch (modrá a zelená zóna). Na výber máte z dvoch veľkostí, takže ak si potrebujete ku kabátu odložiť aj menší nákup či bundu vašej ratolesti, nemusíte sa obávať, že sa vám nezmestia. S voľnými rukami sa predsa nakupuje oveľa pohodlnejšie.

 

 

Zamknete ich jednoducho pomocou štvorciferného kódu, ktorý si sami zvolíte a najlepšie zapamätáte. Ak ho predsa len zabudnete, je nutné kontaktovať informácie osobne alebo na čísle 02/20 91 50 00. Zároveň treba dodať, že Eurovea za odložené veci nezodpovedá, takže cennosti si do nich radšej neodkladajte. Ďalšie informácie si môžete prečítať v prevádzkovom poriadku, ktorý nájdete pri skrinkách.

 

Dôležité je aby ste si v skrinkách nezabudli veci. Odkladacie skrinky totiž slúžia iba na krátkodobé  odkladanie. Každý večer o 22:00 hod. a v zelenej zóne o 2:00 hod. ich vyprázdňujú zamestnanci Eurovea, ktorí ich skladujú ešte 7 dní. O možnosti ich vyzdvihnutia vás radi oboznámia na informáciách. Ak tak neurobíte, veci zabudnuté v skrinkách budú zlikvidované.

 

 

 

Ďalšie články