Preskočiť na obsah

Prechodné bundy

S príchodom jari prechádza náš šatník výraznými zmenami. Ak vám v jarnom šatníku stále chýba prechodná bunda, poradíme vám, akú si vybrať zo širokej ponuky obchodov a butikov u nás  Eurovea. 

 

Nadčasová

Klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy. Dvojfarebná minimalistická kombinácia v modernom strihu, jednoduché prešívanie a kvalitný materiál. Ak preferujete športovú eleganciu, tento kúsok je skvelým doplnkom vašich jarných outfitov.

WEEKEND MAX MARA

 

Rifľová 

Túto štýlovú bundu od americkej legendy GAP kúpite iba u nás. Rifľovka by nemala chýbať v žiadnom trendy šatníku. Môžete ju kombinovať naozaj so všetkým.  Neskutočne dobre sa ku nej hodí sukňa a  košeľa doplnená o farebnú mikinu. 

GAP

 

Športová 

Žiarivá červená farba, úzky jednoduchý strih, plus výhody ako vodeodolnosť a vetruvzdornosť sú tie pravé vlastnosti bundy na prechádzku do mesta alebo aj na túru do prírody. Využijete ju tiež na bicykel, alebo ňou ľahko oklamete vietor na kolobežke. 

Wellensteyn

 

FOTO&STYLING&TEXT: LSZ Photography

MODEL: Katarína Šimorová/ExitMM

 

Ďalšie články

Do divadla

Návšteva divadla je výnimočná udalosť, kedy by ste si mali dať záležať nielen na výbere oblečenia, ale aj šperkov či doplnkov.

Nech to ladí

Posuňte kombinovanie materiálov na novú úroveň a inšpirujte sa novou jarnou kolekciou značky G

Nohavice 3x inak

Nosiť jedny nohavice a zároveň vyzerať vždy inak môže byť skutočne ťažké.