Preskočiť na obsah

Nech to ladí

Posuňte kombinovanie materiálov na novú úroveň a inšpirujte sa novou jarnou kolekciou značky GAP. Túto ikonickú americkú značku nájdete iba u nás na zníženom prízemí.

 

Pletenina & ľan

Zelené letné ľanové šaty kľudne noste už na jar. Štrikovaný farebný pulóver a mokasíny na hrubej podrážke dotvoria neformálne živo pôsobiacu kombináciu. Priesvitné ponožky môžete vymeniť aj za tenisové vysoké alebo kvietkované podkolienky.

GAP, Secret shoes, Bijou Brigitte, Bepon, Tiger,

 

Bavlna & úplet

Bavlnená košeľa je must have jarno-letného šatníka. Môžete si vybrať obyčajnú bielu, alebo vstavte na pruhy. Noste ju k bielym jeansom v navy štýle, ku kraťasom s vyhrnutými rukávmi, alebo na plavky rozopnutú namiesto kimona. To, že sú na nej lurexové strieborné nite ju robí špeciálne inou.

GAP, Secret shoes, BILLA, Home&You.

 

Denim & madeira

Madeirová čipka je látka vyšívaná a vystrihovaná do romanticky pôsobiacich vzorov. V magentovej ružovej bude v podobe blúzy žiariť so svetlým denimom a rozšírených rifliach s veľkými  cvokmi pozdĺž dĺžky  nohavíc. Klasická rifľová bunda bez elastanu bude častým nosením len a len krajšia.

GAP, Secret shoes, Bijou Brigitte, Hoomi, Rhapis

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Petra Dorčáková / ExitMM

Ďalšie články

Je to o šperku

Šperky sú silným módnym vyjadrovacím prostriedkom. Niekedy stačí iba jeden detail, aby sa zmenil charakter celého outfitu.

Celý deň v EUROVEA

Či sa ku nám chystáte cez deň v pracovnom nasadení, poobede na kávičku a nákupy s kamoškou, alebo chcete zažiť romantický večer s priateľom v&

Do divadla

Návšteva divadla je výnimočná udalosť, kedy by ste si mali dať záležať nielen na výbere oblečenia, ale aj šperkov či doplnkov.