Preskočiť na obsah

Nohavice 3x inak

Nosiť jedny nohavice a zároveň vyzerať vždy inak môže byť skutočne ťažké. Existuje však niekoľko trikov a nápadov, vďaka ktorým v nich budete vždy vyzerať dobre. Vyskúšajte rôzne kombinácie topov a vrchných kúskov, použite iné topánky a nezabudnite na ďalšie doplnky.

 

Na nákupy

Spojenie „bomberovej“ bundy a širokých teplákov môže byť veľmi zaujímavým outfitom, ktorý je fantastický na voľný deň. Pomocou týchto jednoduchých kúskov môžete vytvoriť skvelý outfit, ktorý bude pohodlný a zároveň štýlový. Tričko a tenisky k nim budú ideálne.

BUZZ

 

Na rande

Trenčkot je klasický a elegantný, zatiaľ čo široké nohavice sú moderné a trendy. Ich kombinácia bude kontrastná a vytvorí dojem jedinečného a sofistikovaného vzhľadu. Doplnené biele lodičky s otvorenou pätou, ženský top a zladená kabelka sú skvelou kombináciou pre vaše jarné rande.

BUZZ, Pinko, Mango

 

Do práce

Sako a topánky s uzavretou špičkou dotvoria profesionálny vzhľad. Ak chcete, aby váš outfit pôsobil viac elegantne, pridajte namiesto jednoduchého topu bielu košeľu. V kreatívnejšej pracovnej sfére nemusíte mať biznis kabelku. Kľudne pri jej výbere zvoľte napríklad striebornú, ktorá ladí s náhrdelníkom.

BUZZ, Mango

 

 

TEXT&STYKING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Martina Ruffini / ExitMM

Ďalšie články

Celý deň v EUROVEA

Či sa ku nám chystáte cez deň v pracovnom nasadení, poobede na kávičku a nákupy s kamoškou, alebo chcete zažiť romantický večer s priateľom v&

Do divadla

Návšteva divadla je výnimočná udalosť, kedy by ste si mali dať záležať nielen na výbere oblečenia, ale aj šperkov či doplnkov.

Nech to ladí

Posuňte kombinovanie materiálov na novú úroveň a inšpirujte sa novou jarnou kolekciou značky G