Preskočiť na obsah

Do divadla

Návšteva divadla je výnimočná udalosť, kedy by ste si mali dať záležať nielen na výbere oblečenia, ale aj šperkov či doplnkov. Netreba sa báť výraznejších kúskov alebo nohavicových stylingov. Táto udalosť si vyžaduje štipku noblesy a elegancie.

 

Nohavice môžu byť

Ak ste si doteraz mysleli, že do divadla sa hodia iba šaty alebo sukňa, my vás radi presvedčíme o opaku. Elegantné čierne nohavice s pukom, k tomu výrazný farebný top cez jedno rameno, kabelka v rovnakej farbe, trblietajúce topánky a verte, že neostanete nepovšimnutá! 

Sugarbird, Peek&Cloppenburg, Tosca Blu, Mango, Cube

 

Čieno-zlatá klasika

Spojiť čiernu so zlatou sa vždy oplatí, najmä, ak hlavnú úlohu hrá už sám osebe výrazný materiál - trblietavý zamat. Čierny nohavicový overal z vás spraví doslova divu červeného koberca. K tomu si dajte už iba zlaté sandálky, jednoduchú kabelku, výrazný šperk a hor sa zažiariť vo svetlách reflektorov!

BCBGMAXAZRIA, Luisa Spagnoli

 

Zrodila sa hviezda

Aj bez trblietok a vyzývavých strihov môžete zaujať, pretože elegancia nevyjde nikdy z módy. Výnimočný, no pritom jednoduchý strih, neodolateľná zelená, k tomu lodičky, dizajnérske okuliare a kabelka do ruky. No uznajte, nie je táto nadčasová jednoduchosť krásna? 

Alizé, Mango

 

STYLING&FOTO&TEXT: LSZ Photography

MODEL: RadoslavaS / ExitMM

 

Ďalšie články

Je to o šperku

Šperky sú silným módnym vyjadrovacím prostriedkom. Niekedy stačí iba jeden detail, aby sa zmenil charakter celého outfitu.

Celý deň v EUROVEA

Či sa ku nám chystáte cez deň v pracovnom nasadení, poobede na kávičku a nákupy s kamoškou, alebo chcete zažiť romantický večer s priateľom v&