Preskočiť na obsah

Vykročme do nového roka tou správnou nohou

Ako inak, ak nie práve v štýlových topánkach? Či už preferujete bootsy, členkové čižmičky na vysokom podpätku alebo zateplené pohodlné šnurovačky, u nás si vyberiete. Stavte na kvalitu, nie na kvantitu, aj to môže byť jedným našim tohtoročným predsavzatím. Čo poviete? Osloví vás niečo z nášho Fashion blogu?

 

Secret shoes

„Vykročte do nového roka tou správnou nohou“. Ako inak, ak nie práve v štýlových topánkach? Bootsy vo výraznej farbe rozveselia studené zimné dni. Keď siahnete po takomto výraznom kúsku, skúste k nemu pridať aspoň jeden doplnok v rovnakej farbe. Teplé rukavičky, šál alebo štýlový klobúk.

 

GEOX

„Na tri krále o skok dále“. V podpätkoch ale skáčte radšej opatrne. V elegantných členkových čižmičkách na mini podpätku bude lepšie nonšalantne kráčať ulicami a váš zvodný krok bude lákať pohľady. Takýto kúsok sa skvele hodí k nohaviciam, sukni či šatám a jeho lakované prevedenie kože dotvára naozaj luxusne pôsobiaci efekt. Stačí pridať peknú kabelku a napríklad sivý kabát na váš outfit a môžete vykročiť do vášho štýlového roka 2022.

 

ECCO

„Na nový rok o slepačí krok“. Aj malý krok môže pre váš život znamenať veľa. Preto si v novom roku skúste dať len jednoduché predsavzatie, ako napríklad, že si vo výpredajoch kúpite len jedny kvalitné a nadčasové topánky. To, či to budú snehulové športové nepremokavé vysoké šnurovačky alebo tenisky, ktoré budete  môcť nosiť aj na jar, záleží už len na vás. Stačí sa držať hesla, že kvalita je nad kvantitou, a to v prípade topánok ECCO platí dvojnásobne.  

 

Humanic

„Na Tri krále zima stále“. V prípade bratislavskej zimy sa ale nemusíte báť, že vaše členkové čižmičky na vysokom podpätku nevynosíte. Zima v meste je k ich noseniu oveľa priaznivejšia, ako tá na severe, kde by vám v nich bola zima. Semiš na dámskych topánkach na podpätku vždy vyzerá pocitovo teplejšie, ako hladká useň a svojou štruktúrou vie vytvoriť v outfite veľmi príjemný efekt.

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

Ďalšie články

Najlepší vianočný darček

Vianoce sú za rohom a ak aj vy patríte k tým, ktorí si nákupy radi nechávajú na poslednú chvíľu, alebo vám ich už kuriér nestihne

Fashion Blog

Na Vianoce preferujete pohodlný, ležérny outfit alebo skôr niečo slávnostné s poriadnou dávkou glam a extravagancie?

Na Silvestra doma

Koniec roka sa nám blíži a vy už určite uvažujete nad tým, aký bude váš outfit.