Preskočiť na obsah

Novoročné fashion trendy

Nebojte sa popustiť uzdu fantázii a siahnite po odvážnych kombináciách či nestarnúcich materiáloch. Garantujeme, že mnohé z nich si vo vašom šatníku nájdu miesto počas celého roka.

 

Weekend Max Mara

Menčester sa v pravidelných vlnách vracia do sezónnych zimných trendov. Takže, ak si chcete zaobstarať jeden z najnovších trendov na zimu, siahnite po menčestrových nohaviciach. V minulosti bol tento materiál veľmi odolný, hrubý a nepoddajný. V súčasnosti už technologické postupy pri výrobe zabezpečia, že kúsky ušité z tohto rebrovaného materiálu budú príjemne kopírovať postavu, budú sa dobre udržiavať a vďaka  prímesi elastanu budú aj pohodlné.

 

fabio gatto

Teplučké a kvalitné prírodné materiály, ako sú kašmír, alpaka a vlna, sú výnimočné svojou hrejivosťou. Moderne spracované priadze už nemajú obmedzenia, na aký kus odevu sa dajú použiť. Nájdete ich v širokom spektre kolekcií, počnúc pulóvrami, sukňami, spodným prádlom, doplnkami v podobe čiapok a šálov, až po kabáty. Pri ich kúpe však dobre zvážte, či vaša pokožka nie je veľmi citlivá, pretože zvyknú jemne pichať.  

 

Armani Exchange

O šatách sa už naspievalo veľa songov. O tých vašich však nemusia spievať ódy, tie vaše nové šaty treba nosiť. S bootsami a kožúškom do pása v rokerskom štýle. S oversize rolákom a vysokými  čižmami v ženskom vzhľade. Alebo s mikinou a teniskami pre každodennú pohodu.  U žien, ktoré rady nosia sukne a šaty  sú práve také mnohostranne nositeľné kúsky must have ich šatníka. Dobre vedia, že ich vo svojich stylingoch budú často používať počas celého roka. 

 

Pinko

Tepláky a štrasové sandálky, to je kombinácia, ktorá sa na prvé počutie zdá ako nekompatibilná. Pre odvážne trend-setterky je to však  denná rutina. Semišové teplákové nohavice s kovovým odleskom sú pre takýto styling ideálne. Ihličkové sandále takto už nemusia čakať v skrini na plesovú sezónu. Nosiť celý obsah šatníka pravidelne je moderným eco trendom a pri vytváraní outfitov sa netreba báť experimentovať. 

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL:  Paula Mruškovičová / M Management

 

 

 

 

 

Ďalšie články

Fashion Blog

Na Vianoce preferujete pohodlný, ležérny outfit alebo skôr niečo slávnostné s poriadnou dávkou glam a extravagancie?

Na Silvestra doma

Koniec roka sa nám blíži a vy už určite uvažujete nad tým, aký bude váš outfit.