Preskočiť na obsah

TWINSET

Máte chuť na niečo nové? Medzi naše najnovšie "prírastky" patrí jedinečný franšízový butik talianskej značky TWINSET, ktorý je pripravený okamžite obnoviť a prevetrať váš jesenný štýl. Pocíťte čaro nových látok, inšpiratívnych potlačí a štýlov na každú príležitosť.

Moderné

Ak vás už nudí rokmi obľúbená kombinácia nohavice-košeľa, máme pre vás skvelý tip! Károvaný nohavicový overal spolu s košeľou a batôžkom v jednom tóne prinesie do vášho šatníka nový a moderný vietor, ktorý vás tak skoro neomrzí.

Rafinované

Tón v tóne je pre vás odstrašujúca kombinácia? Nebojte sa, skombinovať celý outfit do rovnakej farby už dávno nie je módne “fó-pá”, ale ukážka jedinečného štýlu! Sukňa s topom, k tomu rafinované priesvitné sačko s pilotkami a rozbijeme to farebnou vyšívanou kabelkou. WOOOW efekt máte zaručený!

Ženské

Tieto dlhé priliehavé šaty vyrobené z priadze sú súčasťou kapsulovej kolekcie vytvorenej v spolupráci s Marcom Lambardim. Doplňte už iba kabátik s 3/4-vými rukávmi a čižmičky v rovnakej farbe a budete z vás boho-elegantná dáma.

FOTO&TEXT&STYLING: LSZ Photography

MODEL: Linda M/ EXITMM

Ďalšie články

Biela noc začína v piatok

Najväčší a najnavštevovanejší festival súčasného umenia na Slovensku, prichádza opäť do Bratislavy. V obľúbenom trojdňovom formáte premení mesto na...

PLÁŠŤ PLÁŠŤOV

Tak by sme mohli nazvať prechodný kabát, ktorý sa v malých obmenách objavuje v každej jesennej kolekcii už celé desaťročia. Klasický s dvojradovým zapínaním,...