Preskočiť na obsah

Jesenná kolekcia Vuch

Preverený dizajn v sýtych farbách

Máte radi farebnú, dizajnovú a cenovo dostupnú módu? Potom vám určite urobí radosť prvá a zatiaľ jediná predajňa Vuch na Slovensku s aktuálnou jesennou kolekciou. Nájdete ju na zníženom prízemí novej nákupnej pasáže v Eurovea 2, svojim moderným poňatím ponúka ešte väčší zážitok z nakupovania. Sortiment českej módnej značky Vuch obsahuje skutočne široké portfólio, v ktorom dominujú kabelky, batohy, peňaženky, topánky a ďalšie drobné doplnky ale aj pánske kolekcie. V jesennej kolekcii 2023 nájdete ikonické kabelky v novom kabáte, prvú športovú kolekciu a tiež veľa nových farieb ich bestsellerov.

Dizajnové kúsky, ktoré neomrzia

Chcete vykročiť z tieňa tradičných designov? Značka Vuch splní vaše požiadavky do poslednej bodky. Na trhu funguje od roku 2015 a za ten čas sa jej portfólio rozšírilo na viac ako 1 000 produktov. Značka vsádza na kvalitné prevedenie, produktom dominuje hravý a neopozeraný dizajn, ale aj čisté línie alebo bodkované vzory. Je teda jasné, že si vyberie každý.

Novú kolekciu definuje ikonický dizajn v sýtych farbách

Absolútnou dominantou jesennej kolekcie 2023 je preverený dizajn ikonických produktov Vuch, ktoré dostali novú, modernú formu a vznikol tak úplne nový koncept bestsellerov. Táto kolekcia by pokojne mohla mať aj status: „Vaša najfarebnejšia radosť“. Či už do vašej palety farieb patrí sladká ružová, žiarivá žltá alebo nebesky modrá, v predajni Vuch nájdete kúsky, ktoré vám nakopnú náladu a definujú váš štýl.

Ultraľahká športová kolekcia prepája mesto a outdoor

Medzi novinkami vyniká tiež ultraľahká športová kolekcia batohov a ľadviniek, ktorú vynesiete pokojne až na vrcholky Tatier. Ponúka ideálny balans medzi mestom a prírodou, takže vás nesklame ani na prechádzkach ulicami. Produkty sú vyrobené z ripstopu, ktorý je ľahký, priedušný a neprepustí ani kvapku. Tak kam spolu vyrazíte?

Všetky produkty si môžete osobne prezrieť v novom Vuch store v novej nákupnej pasáži na zníženom prízemí, alebo online na www.vuch.sk a následne si svoj vysnívaný kúsok nechať doručiť priamo do predajne.

Ďalšie články

Biela noc začína v piatok

Najväčší a najnavštevovanejší festival súčasného umenia na Slovensku, prichádza opäť do Bratislavy. V obľúbenom trojdňovom formáte premení mesto na...

PLÁŠŤ PLÁŠŤOV

Tak by sme mohli nazvať prechodný kabát, ktorý sa v malých obmenách objavuje v každej jesennej kolekcii už celé desaťročia. Klasický s dvojradovým zapínaním,...