Preskočiť na obsah

SVETOVÝ DEŇ DIZAJNU

Tento týždeň sme sa v našom fashion blogu inšpirovali Svetovým dňom dizajnu, ktorý sa oslavuje po celom svete 27. apríla.

Tento týždeň sme sa v našom fashion blogu inšpirovali Svetovým dňom dizajnu, ktorý sa oslavuje po celom svete 27. apríla.

Tento týždeň sme sa v našom fashion blogu inšpirovali Svetovým dňom dizajnu, ktorý sa oslavuje po celom svete 27.apríla. Rozmanitosť, inovácie, tvary a farby nájdete aj v najnovších kolekciách našich dizajnových butikov. Tak čo, máte odvahu vystúpiť z davu?

 

DIZAJNOVÉ RETRO

Ak si myslíte, že retro už dávno nie je IN, presvedčte sa s nami o opaku! Nohavicový vzormi potlačený retro komplet z čistej bavlny doplnený o koženú clutch kabelku z rovnakej kolekcie a k tomu unikátne zrkadlové okuliare s jemným šiltom sú zaručenie dizajnovou vychytávkou.

Weekend Max Mara, DUOS

 

ELEKTRO DIZAJN JE NOVÉ FUTURO

Reprák ako luxusná kabelka? Prečo nie!? Prvý inteligentný a prenosný Hi-fi reproduktor do ruky, k tomu elegantná, no dizajnová blúzka a sukňa a na hlave doplnok v štýle extravagantného šiltu. Vypeckujte to naplno. Oslava dizajnu môže začať!

Sugarbird, m:zone, DUOS

 

DIZAJNÉRSKA ELEGANCIA

Preferujete skôr elegantný dizajn? Tak práve pre vás máme zopár skvelých tipov - rifľové minimalistické šaty doplňte veľkým žiarivý klobúkom, ktorý bude ústredným kúskom vášho stylingu. K tomu stačí pridaťť už len dizajnovú kabelku a máte zaručenú pozornosť okolia!

Alizé, Desigual

 

 

FOTO&TEXT&STYLING: Lsz Photography

MODEL: Emma Čentešová / EXITMM

LOCATION: DNA Eurovea

 

Ďalšie články

Nohavice 3x inak

Nosiť jedny nohavice a zároveň vyzerať vždy inak môže byť skutočne ťažké.

Prechodné bundy

S príchodom jari prechádza náš šatník výraznými zmenami.

Otvárame 25. mája

Po 13 rokoch prevádzky sa staneme najväčším nákupným centrom na Slovensku, keď oficiálne 25. mája otvoríme brány novej obchodnej pasáže. S obsadenosťou 95%...