Preskočiť na obsah

KAŽDÝ ŠTÝL MÁ SVOJU CENU

Chlapčenská jesenná móda zahŕňa všetky štýly či materiály - od teplákoviek cez džínsovinu, flanel až po kúsky s umelou kožušinou. My vám dnes ukážeme, ako sa dá za tri rôzne budgety moderne a štýlovo obliecť mladého školáka na tieto chladnejšie jesenné dni.

Efektívne štýlovo

Ako sa zvykne hovoriť - za málo peňazí veľa muziky - tu platí do bodky! Táto bundička z umelej kožušiny príjemne zahreje, no zároveň je štýlová! Doladiť už stačí iba kapsáče v zelenej alebo béžovej farbe, zaujímavé rukavičky ako doplnok na chladnejšie dni a máte outfit do školy či do prírody.

Terranova

Pohodovo kvalitne

Kvalitné rifle a rifľová bundička by mali byť súčasťou každého jesenného šatníka. U detí obzvlášť, kedže sú to najviac kombinovateľné kúsky. Pod bundu ešte doplniť teplejšiu kockovanú košeľu z flanelu a na hlavu šiltovku a ďalší outfit v rámci vášho budgetu máte hotový.

GAP

Dizajnovo výrazne

Kto rád siahne po neprehliadnuteľných a originálnych kúskoch, pre toho tu máme teplákovú “grafitti” súpravu, ktorá skvelo oživí šatník každého školáka. Teplejšia bunda v čiernej farbe je základom už aj zimnej výbavy, čiapka s výrazným logom a kvalitné tenisky už iba podtrhnú tento unikátny štýl.

Passoni, BUZZ

FOTO&TEXT&STYLING: LSZ Photography

MODEL: Boris F/ Charlie Brown

 

Ďalšie články

NOHAVICOVÝ KOSTÝM

Jeseň nám prináša do sveta módy niečo úplne špeciálne. Je to obdobie, kedy sa do popredia dostáva nesmierne štýlový a výrazný kostým. Jeho využitie je...

HALLOWEENSKE INŠPIRÁCIE

Je tu ten najstrašidelnejší čas v roku a my sme pre vás pripravili niečo úplne výnimočné. Prinášame vám nápady na očarujúci a jedinečný štýl inšpirovaný...