Preskočiť na obsah

NOHAVICOVÝ KOSTÝM

Jeseň nám prináša do sveta módy niečo úplne špeciálne. Je to obdobie, kedy sa do popredia dostáva nesmierne štýlový a výrazný kostým. Jeho využitie je mnohotvárne vďaka možnosti nosiť sako a nohavice samostatne. Je to bezpochyby jedna z najlepších investícií do vášho šatníka, pretože kostým už dávno nie je len synonymom pre uniformitu v korporátnom svete.

So skráteným sakom

Tajomstvom pôsobivého kostýmu je skvelý strih a kvalitný materiál. Krátke sako vám zabezpečí proporcie 1/3 hore a 2/3 dole, čo opticky predĺži vaše nohy a prinesie vám štíhlejší vzhľad. Ak k tomu pridáte kontrastné detaily, ako je extravagantná kravata namiesto tradičného opasku, žlté mokasíny na platforme a štýlovú malú kabelku, váš vzhľad bude absolútne dokonalý.

Gerry Weber, Secret shoes, Mens shop

V divokých farbách

Oversize sako s výraznými vzormi vám vytvorí samostatný módny štýl, nech si ho kombinujete s rifľami, čiernymi nohavicami, alebo so sexy šatami na telo. Ale ak patríte k odvážnym, pridajte k nemu dlhé twistové nohavice z rovnakého materiálu. Kabelku, topánky a top potom dolaďte v tóne jednej farby, zo vzoru na látke. Určite zaslúžite pozornosť všetkých očí v miestnosti.

Sugardbird, Secret shoes

Pohodlný ako tepláky

Pre tie z vás, ktoré ocenia pohodlie, ale nechcú chodiť v teplákovej súprave, je tou správnou voľbou kostým ušitý z elastického úpletu. V takomto komplete sa budete cítiť pohodlne počas celého dňa, či už beháte za deťmi na ihrisku, cestujete, alebo trávite celý deň v škole. V teplejších dňoch postačí len top, ale na chladnejšie dni môžete pod sakom nosiť pletený rolák alebo mikinu.

Tattum, Secret shoes

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Sofia K / ExitMM

Ďalšie články

TWIN-SET nádete iba v Eurovea

Nový butik TWIN-SET s luxusnou talianskou módou otvoril na prízemí nákupnej pasáže
Eurovea svoj jediný monobrand na Slovensku. Známa a obľúbená značka sa...

MENS SHOP

Páni, už nemusíte behať po obchodoch, stačí navštíviť iba jeden. V novootvorenom pánskom butiku MENS SHOP nájdete všetko čo potrebujete. Ste elegán, alebo...