Preskočiť na obsah

S novou koženou kolekciou z CCC budete „in“ vo dne i v noci!

Chladné pochmúrne dni už dorazili do našich končín, no vy aj naďalej môžete kráčať v teple a s ľahkosťou. Nová kolekcia ponúka v predajni CCC kožené modely za ceny, z ktorých nebudete mať jesenný spleen.

Univerzálne kúsky, ktoré ľahko skombinujete

Pre každú ženu je výsostnou potrebou mať v šatníku basic kúsky, ktoré sa ľahko kombinujú takmer so všetkým. Máme pravdu? Na topánkach a kabelkách z kolekcie Day to Night nenájdete žiadne aplikácie. Trendové tašky a obuv bez výrazného zdobenia dávajú do popredia ich výnimočný dizajn, ktorý stojí na kvalitnej koži či neutrálnej a dobre kombinovateľnej farebnosti. Z novej kolekcie značky Gino Rossi si môžete vybrať funkčné, no dizajnové kúsky vhodné do práce, ale aj na nečakané večerné eventy s priateľmi.

Očarte svojim outfitom s koženými doplnkami

Chystáte sa na firemný večierok a nechcete byť sivou myškou? K vysokým čižmám v odtieni čokoládovo-hnedej či sýto čiernej zvoľte saténové šaty alebo minisukňu, ku ktorej dolaďte rolák a vlnený alebo kožený kabát a budete hviezdou večera. Vy sa zatiaľ môžete spoľahnúť na to, že svoje nohy budete mať v pohodlí a zároveň budete vyzerať štýlovo kedykoľvek počas dňa či noci.

Produkty z novej kolekcie boli vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov. Značka Gino Rossi, Badura a Lasocki sú zárukou štýlu, odolnosti a funkčnosti.

 

Nakupujte v predajni CCC!

Ďalšie články

DETSKÁ PÁRTY

Malé slečny sa na párty a špeciálne príležitosti tiež rady vyparádia. Pripravili sme pre vás 3 dievčenské outfity, v ktorých zažiari každá malá slečna. A ak...

TWIN-SET nádete iba v Eurovea

Nový butik TWIN-SET s luxusnou talianskou módou otvoril na prízemí nákupnej pasáže
Eurovea svoj jediný monobrand na Slovensku. Známa a obľúbená značka sa...

MENS SHOP

Páni, už nemusíte behať po obchodoch, stačí navštíviť iba jeden. V novootvorenom pánskom butiku MENS SHOP nájdete všetko čo potrebujete. Ste elegán, alebo...