Preskočiť na obsah

DETSKÁ PÁRTY

Malé slečny sa na párty a špeciálne príležitosti tiež rady vyparádia. Pripravili sme pre vás 3 dievčenské outfity, v ktorých zažiari každá malá slečna. A ak práve organizujete detskú párty,v našich obchodoch nájdete všetko, čo potrebujete - či už sú vašou témou obľúbení hrdinovia alebo rozprávky.

ČIERNE DVOJKOMBO

Že čierna nemusí byť vždy nudná vás presvedčí tento kompletík značky DAGA, ktorý už len doplníte čižmičkami a čiernymi volánikovými ponožkami, aby vaša malá princezná vynikala na párty.

My Queen Ceremony

 

 TRBLIETKY

Ktorá mladá slečna by nemala rada trblietky? A ako sa hovorí - čím viac, tým lepšie!!! Tieto krásne šatôčky doplňte kožúškom, ovečkovou kabelkou a bagandžami tej istej farby. Do vlasov sa hodí trblietavá čelenka s ušami a párty sa môže začať! 

Terranova, Primark

MICKEY MOUSE

Pre milovníčky ikonického Mickeyho Mousa tu máme celú kolekciu oblečenia a doplnkov tejto obľúbenej rozprávky. Trblietavé tutu šaty Minnie Mouse doplňte svetríkom s rovnakým motívom, k tomu lesklé balerínky. A pozor - kabelka pre malú dámičku tiež nesmie chýbať!

Primark

FOTO&TEXT&STYLING: LSZ photography

MODEL: Dianka

DECORATIONS:: Párty Obchod

LOCATION: Detský svet

Ďalšie články

PLÁŠŤ PLÁŠŤOV

Tak by sme mohli nazvať prechodný kabát, ktorý sa v malých obmenách objavuje v každej jesennej kolekcii už celé desaťročia. Klasický s dvojradovým zapínaním,...

TWINSET

Máte chuť na niečo nové? Medzi naše najnovšie "prírastky" patrí jedinečný franšízový butik talianskej značky TWINSET, ktorý je pripravený okamžite obnoviť a...