Preskočiť na obsah

BAREFOOT MÁNIA

Trendom zdravého životného štýlu je aj zdravá chôdza. Aby boli vaše chodidlá v pohode, nemusíte tomu obetovať váš štýl. Minimalistické barefoot modely skrývajú svoj potenciál vo svojej farebnosti, prirodzenosti a vymeniteľných klipoch. A tak môžete nosiť svoje barefoot topánky každý deň a na viacero spôsobov.

Mašľa ich rozveselí  

Modré kožené sandále si priam pýtajú trošku rozruchu. Klip v podobe textilnej mašle im dodá na objeme a tak budú aj výraznejšie. Magentový overal opticky predĺži postavu a s modrými doplnkami bude pekne ladiť. Malá denimová kabelka bude tiež pôsobiť moderne a kvietkovanú šatku vo vlasoch doplnia visiace náušnice.

Shapen, Mango

Perly ich rozžiaria

Čierny semiš sa môže zdať trošku nudný, ale keď na baleríny pridáte perlovú klipsňu v tvare srdca, okamžite sa premenia na šperk. Čierna môže byť štýlová aj v celom outfite, napríklad v podobe štrikovaného kompletu z kraťasov a crop topu. Slamená kabelka, korálkové náušnice a mašľa vo vlasoch dodajú vášmu vzhľadu ten správny letný vibe.

Shapen, Primark, Mango, Tezenis

Obruč im pridá glam

Béžové lakované sandále s plnou pätou sú základom každého botníka. Premeňte ich na výnimočný kúsok pridaním „náramku“ s perlou namiesto remienka. K nim sa skvele hodia široké bavlnené nohavice s exotickými kvetmi a jednofarebné tielko. Namiesto opasku použite kontrastnú šatku a doplňte zelené náušnice.

Shapen, Primark, Mango

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Hanka M.

Ďalšie články

KABELKOVÉ MINIMUM

Ako sa to hovorí? Topánok a kabeliek nie je nikdy dosť? Aj keď to muži asi nikdy nepochopia, každá žena potrebuje mať vo svojom šatníku na výber z viacerých...

VŠETKO NAJ

V obchodoch už na vás čakajú letné kolekcie a my sme pre vás vybrali tie najlepšie kúsky. Odvážne kombinácie, zaujímavé doplnky a nečakané farebné akcenty,...