Preskočiť na obsah

VŠETKO NAJ

V obchodoch už na vás čakajú letné kolekcie a my sme pre vás vybrali tie najlepšie kúsky. Odvážne kombinácie, zaujímavé doplnky a nečakané farebné akcenty, ktoré vám ukážu, ako byť štýlová a originálna.

Transformácia

Tieto šaty by ste si určite obliekli na oslavu alebo spoločenskú udalosť. Nemusíte však čakať na vhodnú príležitosť – môžete ich nosiť hocikedy. Volány a mašličky môžu síce pôsobiť sladko, no stačí niekoľko trikov: pod šaty si dajte biely pletený top alebo tričko, čím okamžite zmeníte atmosféru outfitu. Letné vysoké plátené tenisky s podkolienkami premenia sladký vzhľad na streetstylový. Pridaním striebornej minikabelky so štrasmi bude váš outfit dokonale zladený a originálny.

Pasoni, BUZZ  

 

Svietiace a sieťované prvky

Na sieťované šaty, ktoré sa prioritne nosia k plavkám, si dajte denimovú sukňu s vysokým rozparkom, čo vytvorí zaujímavý efekt. Čierny športový crop-top namiesto podprsenky vás zahalí tak akurát. Pás zasa zvýrazní drsný opasok a modré masívne gumené sandále dodajú outfitu výraznejší farebný akcent. No a na ikonickej kabelke si môžete navoliť podsvietenie hodiace sa k vášmu outfitu, má totiž diaľkovo ovládané LED svetlá.

 Karl Lagerfeld, CCC

 

Záhrada na krku

3D zdobenia a doplnky v podobe kvetov sú určite jedným z naj trendov, ktorý môže nosiť každá žena. V podobe brošne, aplikácie na topoch či šatách, alebo namiesto náhrdelníka. Čokers hodvábnou kvetinou vyniesol tento zeleno-červený outfit na štýlovú úroveň. Červený korzet a cargo nohavice kombinované s transparentnými časťami dokonale doplnia červené subtílne sandálky. A kedže červenej v tejto sezóne nie je nikdy dosť,  bagetová lakovaná kabelka to celé krásne doplní.

Pinko, Bijou Brigitte, CCC  

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Karolína T.

MAKE-UP: Douglas

LOCATION: Mondie Eurovea

Ďalšie články

VYBER SI TEN SVOJ

Aj vy ste sa do nich zamilovali? Neviete na ne prestať myslieť? Šperky sú malé kúsky umenia, ktoré nás obklopujú a zdôrazňujú našu jedinečnosť. Nie sú len...

KABELKOVÉ MINIMUM

Ako sa to hovorí? Topánok a kabeliek nie je nikdy dosť? Aj keď to muži asi nikdy nepochopia, každá žena potrebuje mať vo svojom šatníku na výber z viacerých...