Preskočiť na obsah

KABELKOVÉ MINIMUM

Ako sa to hovorí? Topánok a kabeliek nie je nikdy dosť? Aj keď to muži asi nikdy nepochopia, každá žena potrebuje mať vo svojom šatníku na výber z viacerých druhov kabeliek. Veď pre všetky príležitosti treba mať tú pravú kabelku. Tak čo, vybrali ste si aj vy tú svoju?

Praktická

Pohodlné a priestranné - tak by sme mohli nazvať kožené kabelky z novej kolekcie Tosca Blu. Tašky sú vyrobené z mäkkého semišu a v kombinácii s decentným logom na chlopni sú ideálnym doplnkom pre vaše najrušnejšie dni. Na nosenie sú praktické a elegantné, rovnako ako baggy jeans s kvetinovým svetrom zdobeným trblietkami.

Tosca Blu

Rebelská

Print „Mac Andreas“ TARTAN (MacAndy) bol prvýkrát navrhnutý Vivienne Westwood v roku 1993 v kolekcii Jeseň/Zima. Táto látka bola utkaná v škótskej manufaktúre Lochcarron a predvádzaná ikonami ako Naomi Campbell a Kate Moss. Zažiarte aj vy ako správna rebelka a vyberte si jednu z týchto krásnych ikonických kabeliek - clutch, cez rameno alebo mini do ruky. Červené výrazné šaty už iba dotvoria výsledný efekt.

CUBE

Romantická

Vďaka výraznej celoplošnej kvetinovej potlači sú tieto kabelky Furla naozaj neprehliadnuteľné. Či si vyberiete väčšiu, crossbody alebo ju pomocou popruhu budete nosiť na ramene, budete za beznádejnú romatničku. K tomu sa skvele hodí jednofarebná volánová sukňa s jednoduchým saténovým topom.

Furla

TEXT&STYLING&FOTO: LSZ Photography

FASHION: Twinset Milano

MODEL: Vivien R.

LOCATION: Tosca Blu

Ďalšie články

STREET STYLE

Chceš flexiť pred babami každý deň? Potom musíš zamakať na každom svojom outfite. Aj v teplákoch budeš vyzerať cool. V košeli s krátkym rukávom to dáš na...

VYBER SI TEN SVOJ

Aj vy ste sa do nich zamilovali? Neviete na ne prestať myslieť? Šperky sú malé kúsky umenia, ktoré nás obklopujú a zdôrazňujú našu jedinečnosť. Nie sú len...