Preskočiť na obsah

Vo vzduchu je láska

Valentínske rande v kine, romantická večera pri svetle sviečok, prechádzka mestom ruka v ruke, alebo večer strávený doma pri poháriku vína. Nech už sú vaše valentínske plány akékoľvek, na každú príležitosť máme pre vás ten pravý outfit.

 

Romantika doma

Len vy a on pri svetle sviečok, pohári vína a príjemnej hudbe. Tu ani nerozmýšľajte nad iným, ako zvodným outfitom. Krajkové priehľadné body ľahko zahalené županom v sexi lodičkách. Presne tak ho môžete privítať, keď zaklope s kyticou ruží na dvere.

Karl Lagerfeld

 

Rande v kine

Svieži a zároveň pohodlný look? Žiaden problém, na večer spoločne strávený v kine budete potrebovať dobre padnúce jeansy pre pohodlné sedenie. Jednoduchý top, výrazné chanelovské sako s ozdobnými gombíkmi v žltobielom buklé prevedení. Maličká kabelka nezaberie na sedadle v kine veľa miesta, a ak sa randenie predĺži napríklad o prechádzku, tenisky budú dobrou voľbou.

Luisa Spagnoli, Tosca Blue

 

Večera v reštaurácii

Stôl prestretý pre dvoch a v pozadí hrá tichá hudba. Kulinársky zážitok je vždy oslavou. Vizuálnou, aj chuťovou. Malé čierne šaty sú pre takúto príležitosť ideálne. Hravý model s vymeniteľnou mašľou ich predurčuje na uplatnenie na mnoho príležitostí. A pre valentínsku večeru je ružová mašľa krásnym spojením tematiky dňa, hravosti  a štýlu.

Pinko

 

Prechádzka mestom

Niekedy je na prvé aj dvadsiate rande práve pre vás ideálne túlanie sa ulicami mesta ruka v ruke. Červený vlnený kabát je svojou farbou ideálny aj na tento deň zamilovaných. Biele rozšírené nohavice s teniskami a pruhovaným pulóvrom budú skvele osviežovať jasnú červenú. Zimomravé typy môžu pridať baretku a rukavičky.

Weekend Max Mara

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Laura Marušaková / ExitMM

LOCATION: Karl Lagerfeld

 

 

Ďalšie články

Starostlivosť o pleť v zime

Pleť potrebuje aj v zime správnu výživu a ochranu. Vietor a mráz ju vysušujú, preto stráca svoj prirodzený odtieň.

Tik-tak

Superštýlovým doplnkom v pánskej móde sú práve hodinky.

Topánky a doplnky

Kvalitná kožená, funkčná a štýlová obuv, kabelky, opasky či pracovné tašky.