Preskočiť na obsah

Topánky a doplnky

Kvalitná kožená, funkčná a štýlová obuv, kabelky, opasky či pracovné tašky. Všetky tieto kúsky sa považujú za doplnky, vďaka ktorým viete doladiť svoj outfit k dokonalosti. Novootvorená predajňa WOJAS na zníženom prízemí ponúka niečo pre každý vek, štýl, príležitosť či preferenciu. Inšpirujte sa spolu s nami.

 

Krásna červená

Lakovaná koža na topánkach na vysokej platforme bude jedným z tohtoročných jarných trendov. K takto výrazným topánkam už nie je potrebné kombinovať opäť lakovanú kožu. Práve naopak. Ak chcete, aby náš look vyzeral trendy, kľudne pridajte aj červenú kabelku, ale siahnite po hladko spracovanej koži. Takáto kombinácia bude napriek výraznej farbe spolu fungovať.

 

Elegantná čierna  

Čierne jednoduché lodičky na širšom podpätku a pekná kabelka sú pre biznis dámy nevyhnutnosťou. Malý kovový detail na podpätku topánok ich predurčuje k možnosti kombinovať ich s nohavicami či sukňou. A ak si ich chcete obuť na slávnostnú príležitosť, stačí malý trik. Pripnúť štrasovú klipsu a máte nový model.

 

Exkluzívna hnedá

Muži už môžu zabudnúť na mýtus o tom, že jediné dobré topánky, hodiace sa ku všetkému, sú čierne. Hnedá koža, hladká, alebo ručne maľovaná v mnohých odtieňoch je to pravé orechové. Tu platí pravidlo rovnakej farby. Nemusí to však byť  ten istý odtieň. Pri casual outfitoch sa môžete vyhrať s rôznymi odtieňmi hnedej - nebudete pôsobiť tak prísne.

 

Klasická zelená

Zelené, modré aj bordové. Teniskové šnurovavcie topánky sa ideálne hodia k jeansom, ktoré si muži obliekajú najčastejšie. Skvele ich doplní hnedá taška v neformálnom prevedení. Kombinácia materiálov použitá pri tomto modeli spája rôzne štruktúry, a tým je naozaj zaujímavá. A aby bolo veselo, vtipné ponožky farebne zladené k topánkam potešia nielen majiteľa.

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

LOCATION: WOJAS

Ďalšie články

Yes, ples

Plesová sezóna je tu. A my potrebujeme vyzerať čo najlepšie. Plesový dress code je pre dámy jednoduchý.

Starostlivosť o pleť v zime

Pleť potrebuje aj v zime správnu výživu a ochranu. Vietor a mráz ju vysušujú, preto stráca svoj prirodzený odtieň.

Tik-tak

Superštýlovým doplnkom v pánskej móde sú práve hodinky.