Preskočiť na obsah

Tik-tak

Superštýlovým doplnkom v pánskej móde sú práve hodinky. Svojim prevedením, značkou, farebnosťou a funkčnosťou jasne dotvárajú celkový dojem v každom pánskom outfite.

 

Voľný čas

Pletený vlnený pulóver je sám osebe vďaka svojmu materiálu luxusným kúskom. A keď ste sa už rozhodli staviť pri budovaní vášho šatníka na kvalitu, potom je pre vás tou správnou voľbou ikonická značka Breitling. Hlavne model NAVITIMER sa svojim legendárnym dizajnom zapísal do sŕdc hodinárskych fanúšikov, a s obľubou ho používali aj piloti lietadiel po celom svete.

Watch de Luxe Eurovea, Tailor Made

 

Biznis

Sako, rolák a jeansy. To je pracovný denný biznis casual outfit pre mnoho profesií. Takýto štýlový muž presne vie, po akom type hodiniek siahnuť, aby ladili s jeho vycibreným vkusom. IWC SCHAFFHAUSEN PORTUGIESER AUTOMATIC 40 s ikonickým dizajnom poháňa automatický kaliber so 60 hodinovou rezervou chodu. Tieto hodinky vám budú sedieť ako uliate.

Alain Delon, Watch de Luxe Eurovea, Tailor Made

 

Šport

K športovému životnému štýlu a casual outfitom sa skvele hodia práve športové hodinky. Vybrali sme pre vás masívne pôsobiace PANERAI SUBMERSIBLE CARBOTECH 47, ktoré upútajú každé oko. Sú vyrobené zo špeciálneho ultra ľahkého, ale tvrdého materiálu s unikátnym vzorom rezu, čo znamená, že každý kúsok je jedinečný. Sú samozrejme vode odolné.                                                                                                            

Quicksilver, Watch de Luxe Eurovea, Tailor Made

 

Trendy

Crazy, svojský, originálny a vyslovene personalizovaný štýl vo výbere doplnkov. Našli ste sa v týchto slovách? Tak potom sú unisex RADO TRUE SQUARE AUTOMATIC OPEN HEART 38 pre vás tie pravé. Švajčiarska firma Rado investuje do vývoja najnovších technológií a špecializuje sa na nepoškriabateľné materiály. Vďaka tomu sú ich hodinky nielen vysoko odolné proti vonkajšiemu poškodeniu, ale aj šetrné voči pokožke a maximálne pohodlné pre užívateľov.

Desigual, Watch de Luxe Eurovea, Tailor Made

 

 

TEXT& STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

LOCATION: Tailor Made

MODEL: Slavomír Zich / ExitMM

Ďalšie články

NOVOROČNÁ KAMPAŇ

Nový rok je pomyselným míľnikom, ktorý prináša jedinečnú príležitosť ohliadnuť sa za uplynulým rokom a za všetkým, čo sme prežili a za čo

Yes, ples

Plesová sezóna je tu. A my potrebujeme vyzerať čo najlepšie. Plesový dress code je pre dámy jednoduchý.

Starostlivosť o pleť v zime

Pleť potrebuje aj v zime správnu výživu a ochranu. Vietor a mráz ju vysušujú, preto stráca svoj prirodzený odtieň.