Preskočiť na obsah

MENS SHOP

Páni, už nemusíte behať po obchodoch, stačí navštíviť iba jeden. V novootvorenom pánskom butiku MENS SHOP nájdete všetko čo potrebujete. Ste elegán, alebo máte svojský retro štýl či vám je bližší look moderného metropolitu? V novej nákupnej pasáži na prízemí vás čaká butik plný kvalitnej pánskej módy.

Štrikovaný rolák

Aspoň jeden pletený rolák potrebuje vlastniť každý muž. Môžete si vybrať klasický tenký, ktorý budete nosiť pod cassual sakom, alebo hrubý, kľudne s vypletaným vzorom. Práve k takémuto hrubému roláku budú najviac fungovať rifle, alebo menčestráky. Nezabudnite ale na kvalitné kožené chelsea boots, pánske členkové topánky s elastickou gumou na sáre pre pohodlné obúvanie.

Šik oblek

Áno, môžete staviť na klasiku v podobe modrého obleku, alebo ukážete, že štýl a vy idete ruka v ruke. Hnedý vlnený oblek s jemným prúžkom v dvojradovom prevedení saka je naozaj neprehliadnuteľný. Nestačí si ho však iba obliecť. Celý look totiž výrazne ovplyvnia doplnky. Kravata, ozdobná vreckovka vo vrecku saka, ladiace kvalitné topánky. To všetko len zdôrazní, že móde rozumiete.

Flatcup štýlový doplnok

Milujete staré časy, ale nechcete vyzerať staromódne? Použite moderné kúsky v podobe jeansov a jednoduchého trička. Ako vrchný kúsok si oblečte semišovú bundu, ktorá vyzerá ako koža a nezabudnite na prvok, ktorý dodá vášmu outfitu závan starých časov, ale zároveň pozdvihne váš look na štýlovú úroveň. Šnurovacie kožené bootsy, alebo chelsea boots budú tou správnou voľbou pre každého džentlmena.

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Cedrik R / ExitMM

LOCATION: MENS SHOP

Ďalšie články

TWINSET

Máte chuť na niečo nové? Medzi naše najnovšie "prírastky" patrí jedinečný franšízový butik talianskej značky TWINSET, ktorý je pripravený okamžite obnoviť a...

DETSKÁ PÁRTY

Malé slečny sa na párty a špeciálne príležitosti tiež rady vyparádia. Pripravili sme pre vás 3 dievčenské outfity, v ktorých zažiari každá malá slečna. A ak...

TWIN-SET nádete iba v Eurovea

Nový butik TWIN-SET s luxusnou talianskou módou otvoril na prízemí nákupnej pasáže
Eurovea svoj jediný monobrand na Slovensku. Známa a obľúbená značka sa...