Preskočiť na obsah

PREDĹŽENÉ LETO

To, že sa horúce dni míňajú, neznamená, že svoje obľúbené letné kúsky musíte odložiť do skrine. Pri správnom vrstvení a kombinovaní môžete na jeseň nosiť šaty na ramienka, letný crop top aj minisukňu. Stačí obohatiť svoj šatník o pár teplejších kúskov z nových kolekcií a predĺžite tak nositeľnosť letného šatníka do neskorej jesene.

 Mini sukňa

Áno, dá sa nosiť aj na jeseň bez pančúch. Zatiaľ vám postačia vysoké ponožky alebo nadkolienky, ktoré spolu so šnurovacími „martensovými“ topánkami zahrejú vaše nohy. Namiesto trička s krátkym rukávom si oblečte tenkú mikinu a na ňu navrstvite bavlnenú bomberu alebo rifľovú bundu. Aby sme tento outfit povýšili na vyšší stylingový level, uviažte na šiltovku hodvábnu šatku. Nezabudnite na veselú kabelku, ktorá pripomenie letné dni.

GANT, CCC, Bepon

 Crop top

Skrátené topy v rôznych materiálových prevedeniach dominovali letu. Ten váš, štrikovaný či háčkovaný, si užijete aj v chladnejších dňoch. Veľmi šik bude pôsobiť, ak cez top prehodíte veľký pletený sveter s opaskom. Aby vám nebolo zima na bruško, oblečte si nohavice s vysokým pásom. Obuť stačí mokasíny alebo, pre viac elegancie, lodičky. Kabelka s gepardím vzorom bude pekným a výrazným doplnkom.

Luisa Spagnoli, CCC  

 Šaty na ramienka

Ľahučké oversize šaty na ramienka môžete premeniť na šatovú sukňu. Je to jednoduché. Pod šaty si oblečte top s trojštvrťovými rukávmi alebo blúzku s dlhými rukávmi. Obujte si trendy westernové čižmy a outfit doplňte veľkou ležérnou shopper taškou. Ak by ste mali pocit, že vám bude ráno zima, prehoďte si cez plecia koženú bundu, trench coat alebo oversize mikinu na zips.

Sugarbird, CCC    

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Paulína R/ ExitMM

Ďalšie články

PRECHODNÉ PÁNSKE BUNDY

Prechodné bundy sú nevyhnutným doplnkom každého pánskeho šatníka počas jesenných mesiacov, keď sa počasie neustále mení. Poskytujú optimálnu ochranu pred...

INŠPIROVANÉ ČOKOLÁDOU

Každý rok, 13. septembra, si milovníci sladkostí pripomínajú Medzinárodný deň čokolády, ktorý sa viaže k narodeninám Roalda Dahla, autora obľúbenej knihy...