Preskočiť na obsah

INŠPIROVANÉ ČOKOLÁDOU

Každý rok, 13. septembra, si milovníci sladkostí pripomínajú Medzinárodný deň čokolády, ktorý sa viaže k narodeninám Roalda Dahla, autora obľúbenej knihy „Charlie a továreň na čokoládu“. Pri tejto príležitosti sme pre vás pripravili tri elegantné outfity inšpirované luxusnými odtieňmi čokolády. A aby bol zážitok dokonalý, každý look sme doplnili prémiovými čokoládami od švajčiarskej značky Lindt.

Horká čokoláda

Hnedý dlhý kabát s hrubšou textúrou v štýle tvídu je ideálnym kúskom tejto jesene. Saténová blúzka v tmavom odtieni  a hnedé nohavice vo voľnejšom strihu ladia s celkovým tónom tmavej čokolády. Čierne kovbojky, opasok a rukavičky dodávajú outfitu drsnejší, rockový nádych. 

PINKO, Karl Lagerfeld

Biela čokoláda

Tento outfit vo farbe bielej čokolády pôsobí štýlovo a zároveň elegantne s prvkami luxusu. Béžový trench coat je vhodný do prechodného obdobia, keď je potrebné mať na sebe niečo ľahké, ale stále štýlové. Svetrový top a sukňa v pletenom vzore vytvárajú spolu s kabátom monochromatický look. Doplňte už iba čierny klobúk, členkové kovbojky a vyrazte na nákupy, aby ste mali čím poriadne zajesť tento čokoládový sviatok.

Karl Lagerfeld, GUESS

Mliečna čokoláda

Dokonalá ukážka farby mliečnej čokolády je  jemný hnedý odtieň, ktorý symbolizuje eleganciu a pohodlie. Nohavicový kostým pôsobí elegantne a súčasne uvoľnene. Šiltovka v rovnakej farbe spolu s bielymi teniskami dodávajú celému outfitu športový nádych, ktorý je vhodný na každodenné nosenie.

TWINSET, GUESS

TEXT&STYLING& FOTO: LSZ Photography

MODEL: Barbora M.

LOCATION: Lindt

Ďalšie články

RIFĽOVÉ BERMUDY

Rifľové šortky sa tento rok predĺžili a nosia sa v dĺžke okolo kolien. Sú nielen všestranné a pohodlné, ale aj ideálne na každodenné nosenie počas celého...

PRECHODNÉ PÁNSKE BUNDY

Prechodné bundy sú nevyhnutným doplnkom každého pánskeho šatníka počas jesenných mesiacov, keď sa počasie neustále mení. Poskytujú optimálnu ochranu pred...