Preskočiť na obsah

Nové a aktuálne opatrenia COVID – 19

Vážení zákazníci, sme veľmi radi, že vás  môžeme privítať späť vo vašich obľúbených obchodoch a prevádzkach. Želáme vám príjemné nakupovanie a zároveň vás aj naďalej žiadame o dodržiavanie aktuálnych nariadení.

 

V našom shoppingu sú už otvorené maloobchodné prevádzky. Ak máte chuť na niečo dobré, viaceré reštaurácie či kaviarne na promenáde a vo foodcourte stále fungujú formou take away. Otvorené sú tiež terasy reštauráciích na promenáde. Zhrnuli sme pre vás nové nariadenia ako stolovať bezpečne, aby bola vaša návšteva u nás čo najpríjemnejšia. Viac sa dozviete TU. Otváracie hodiny jednotlivých prevádzok sú naďalej individuálne, odporúčame sledovať ich soc. siete. Zatvorené ostali iba kiná, detský kútik a interiérové detské ihrisko.

 

 

Parkovanie je možné v celom podzemnom parkovisku a na vonkajšom parkovisku na Olejkárskej ulici. Tri hodiny parkovania sú štandardne zdarma (počas víkendu či štátneho sviatku je parkovanie na 5 hodín zdarma), v prípade ich prekročenia môžete parkovné uhradiť bezpečne a pohodlne priamo z vášho smartfónu aj pomocou aplikácie Parkdots.

 

 

Pre zachovanie bezpečnosti vás prosíme, aby ste dodržiavali nasledovné opatrenia:

 

  • Vstup iba s respirátorom

V súvislosti s najnovšími nariadeniami vlády bude možné do priestorov Eurovea a prevádzok vstúpiť naďalej iba s respirátorom triedy min. FFP2.

Obyčajné textilné či chirurgické rúško nie je dostačujúce. Povinnosť nosiť respirátor platí kdekoľvek v interiéri vrátane podzemného parkoviska. 

 

  • Negatívny test

Pri vstupe do nákupného centra a jednotlivých prevádzok už nepotrebujete mať pri sebe platné potvrdenie o negatívnom PCR alebo antigénovom teste.

 

  • Dodržujte rozostupy

Počet zákazníkov v obchodoch a prevádzkach poskytujúcich služby je obmedzený – jeden zákazník na 15 m2 predajnej plochy určenej pre zákazníkov. Dodržujte preto v predajniach aj v nákupnej pasáži rozostupy a vyhnite sa fyzickému kontaktu s inými osobami, s ktorými nežijete v spoločnej domácnosti. Ideálna vzdialenosť v interiéri medzi osobami je dva metre.

 

  • Využite naše dezinfekčné stanice

Pri hlavných vchodoch do nákupnej pasáže nájdete dezinfekčné stanice, ktoré môžete využiť na dezinfekciu rúk a odmeranie teploty. SMART kamera takisto skontroluje, či máte vhodne prekryté dýchacie cesty.

 

  • Nejedzte a nepite v interiéri

  V spoločných priestoroch centra nekonzumujte žiadne potraviny ani nápoje. Toto nariadenie je stále v platnosti. Jedlo a nápoje si môžete kúpiť a zobrať so sebou.

 

  • Ak sa cítite chorí, ostaňte doma

Ak pociťujete príznaky ochorenia v podobe horúčky, kašľa, bolesti hrdla alebo dýchavičnosti, ostaňte doma a kontaktujte svojho obvodného lekára.

 

  • Dôsledne dodržujte osobnú hygienu

Na toaletách nájdete inštrukcie, ako si správne umývať ruky. Buďte dôslední pri osobnej hygiene a pravidelne si umývajte a dezinfikujte ruky.

 

  • Uprednostnite bezkontaktné platby

Ak môžete, všetky platobné transakcie realizujte bezkontaktne. Minimalizujete tak riziko šírenia vírusu, neprídete do kontaktu s mincami či bankovkami a urýchlite celý proces nákupu.

 

  • Buďte trpezliví

V prípade, že v obchodoch vzniknú rady, dodržujte odstupy a buďte trpezliví.

 

  • S nami ste v bezpečí

Náš krízový tím naďalej vyhodnocuje situáciu a robí všetko pre to, aby váš pobyt v Eurovea bol príjemný a zároveň bezpečný. Dodržiavaním opatrení z aktuálnej vyhlášky ÚVZ SR chránite seba aj svoje okolie.

 

  • Sledujte situáciu

Pre aktuálne a spoľahlivé informácie súvisiace s koronavírusom a ďalšími opatreniami sledujte stránky www.health.gov.sk, www.nczisk.skwww.uvzsr.sk.

 

 

 

 

 

 

Ďalšie články

Nová kolekcia Simone Rocha x H&M

Simone Rocha a H&M boli odhodlaní uctiť si spoločnú kolekciu nápaditým, jedinečným a rafinovaným spôsobom a zároveň zostať v bezpečí a dodržiav