Preskočiť na obsah

Je to o šperku

Šperky sú silným módnym vyjadrovacím prostriedkom. Niekedy stačí iba jeden detail, aby sa zmenil charakter celého outfitu. Máme pre vás pár nápadov, ako posunúť váš štýl a zvýrazniť osobnosť.

 

Ikonické perly

Perlové náhrdelníky začala medzi prvými k zvýrazneniu outfitu používať Coco Chanel. Jedna šnúra perál tesne lemujúca kľúčne kosti je klasika. Keď ale pridáme dva rady v dvoch veľkostiach perál do fazóny saka, z klasického štýlu sa razom stane fashion look. Nebojte sa ich pridávať podľa chuti, na bielej pánskej košeli alebo čiernom roláku bude vodopád perlových náhrdelníkov dokonalý.

Halada, Luisa Spagnoli

 

Masívny náhrdelník

Výrazný štrasový náhrdelník v podobe mašle nie je prioritne určený len na spoločenskú udalosť. Áno, je pravda, že na malých čiernych šatách alebo k plesovej róbe bude vyzerať skvele, ale my ho chceme nosiť čo najviac, takmer každý deň, a preto ho kľudne zlaďte s neformálnym tričkom a cargo nohavicami, alebo ho pripnite na modrobielu pruhovanú blúzu s jeansami.

Weekend Max Mara

 

Veľa brošní

Jedna veľká statement brošňa pekne vynikne na saku, alebo pripnutá pod golierom blúzky. Keď máte ale brošní viac a neviete sa rozhodnúť, ktorú si práve vezmete, neváhajte, máme pre vás jednoduché riešenie. Vezmite si ich všetky! Nastajlovaný na pletenom svetríku, mikine s kapucňou alebo rifľovej bundičke bude tento kreatívny mišmaš vyzerať skvele.

Tatuum, Bijou Brigitte

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Vanesa Čišecká / ExitMM

LOCATION: Halada

Ďalšie články

Nové pestré kolekcie Jar/Leto

Rozveseľte svoj šatník farebnými kúskami z nových kolekcií, ktoré prebudia vašu náladu zo zimného spánku a dodajú optimizmus z prichádzajúcich jarn

Doprajte si upgrade šatníka

Predĺžiť a ozvláštniť nositeľnosť vecí, ktoré ste si kúpili v predchádzajúcich jesenných či zimných kolekciách nemusí byť vôbec d