Preskočiť na obsah

Modrá a zelená

Kombinovať modrú a zelenú farbu nie je vôbec jednoduché. Určite si hovoríte, že to fungovať nebude. No čo bolo voľakedy neprijateľné, sa dnes javí ako trend. Takže, nebojte sa experimentovať s ich odtieňmi a inšpirujte sa našim novým fashion blogom.

 

Koženková bunda

Biker koženkovú bundu v trávovo-zelenom odtieni skvele doplnia modré bavlnené nohavice v mrkvovom strihu. Aby nohy pôsobili dlhšie, použite opasok v rovnakom odtieni, ako sú nohavice. Farby z outfitu použite aj na kabelke. Výsledkom bude farebne vyvážený look.

Terranova

 

Kostým ako z neba

Takýto dvojfarebný outfit nemusí práve žiariť sýtym odtieňom. Ľanový nebovo-modrý kostým si pýta tlmenejšiu zelenú. Doplňte ho pistáciovo-jarnou zelenou na tope a štruktúrovanou malou kabelkou, ktorá bude v outfite pôsobiť ako magnet. Na bežný deň si obujte tenisky a do práce loafery či nude lodičky.

Mango

 

Elektrizujúce nohavice

Dlhé palazzo nohavice v hráškovo-zelenej farbe a lesklom materiáli budú pri každom vašom kroku vytvárať plávajúci efekt. Ak by ste pridali vrch z rovnakého materiálu, pôsobil by váš outfit „pyžamkovo“, čo je mimochodom tiež top trend. My sme však spojili túto šťavnatú zelenú s denimovým sakom a doplnili veľkou elektrizujúcou modrou kabelkou. Kontrast farieb aj materiálov je fascinujúci.

Karl Lagerfeld

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Lívia Čapová

Ďalšie články

Prechodné bundy

S príchodom jari prechádza náš šatník výraznými zmenami.

Otvárame 25. mája

Po 13 rokoch prevádzky sa staneme najväčším nákupným centrom na Slovensku, keď oficiálne 25. mája otvoríme brány novej obchodnej pasáže. S obsadenosťou 95%...

SVETOVÝ DEŇ DIZAJNU

Tento týždeň sme sa v našom fashion blogu inšpirovali Svetovým dňom dizajnu, ktorý sa oslavuje po celom svete 27. apríla.