Preskočiť na obsah

Mega trend tejto jesene v CCC

Bootsy považujeme v tejto sezóne za trend, ktorý si získal pevnú pozíciu na módnom výslní. Už nemáme len jednu možnosť v podobe šnurovacích „Martensiek“. Nové trendy rozšírili tieto chameleónky na hrubej podrážke o rôznorodé materiály, farby, aj modely.

 

Nasúvacie

Tieto krásky sú podobné ako chelsea boots s gumenou bočnou vsadkou na ľahké obúvanie, no majú hrubú traktorovú podrážku, ktorá je práve in. Keďže majú najmenej ozdôb, sú preto najuniverzálnejšie a budú sa hodiť k šatám, kraťasom, aj culotám či rifliam.

 

Lakované  

V lakovanom prevedení vyzerajú bootsy skvele aj čiernej farbe. My sme ale tentokrát nevsadili na klasiku, práve naopak. Vybrali sme pre vás krásne fialové, ktoré potešia nejedno oko. Hodia sa k teplákom, tylovej sukni, ale aj k menčestrákom. Doplniť ich môžete výraznou kabelkou alebo ruksakom.

Šnurovacie

Áno, táto klasika v bielej farbe vyzerá veľmi luxusne. Biela farba predurčuje tento jesenný trend na kombinácie, tón v tóne, alebo v studených odtieňoch. Ako doplnok sme vybrali ruksak v studenej svetlomodrej. Vy sa ale limitovať nemusíte a môžete skúsiť aj oveľa kontrastnejšie kombinácie.

Neoprénové

Pre úzke aj široké chodidlá sú ideálne elastické moderné materiály. Takzvané pančuchové prevedenie je veľmi štýlovou aj pohodlnou verziou. Výraznej  farby sa nemusíte báť, oživí jednofarebný outfit, alebo doplní extravagantnejšie farebné kombinácie, ktoré práve letia.

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

Lokácia: CCC

Ďalšie články

Jesenné kroky

Lodičky už upadli do zabudnutia. Na jeseň sa hlásia bootsy, čižmičky, mokasíny s hrubými podrážkami a samozrejme tenisky.

Prechodný kabát

Teplo alebo zima? A vy neviete, čo na seba? Poradíme vám. Prechodný kabát vás zachráni v každom počasí.

Čo na seba

Patríte medzi milovníčky odviazanosti, života a farieb?