Preskočiť na obsah

Čo na seba

Patríte medzi milovníčky odviazanosti, života a farieb? Tak potom musíte navštíviť nedávno otvorený obchod Terranova, ktorý na dvoch poschodiach ponúka taliansku cenovo dostupnú módu. My sme sa nebáli experimentovať s farbami a materiálom a vybrali sme pre vás zopár trendy kombinácií na tieto jesenné dni.

 

Latex

Latex je na prvý pohľad  veľmi efektný materiál. Nahraďte svoju koženkovú bajkerku takýmto lesklým kúskom a zvyšok outfitu doplňte čiernobielou kombináciou, ktorá dramatickosť bundy príjemne stlmí.

 

Flanel

Flanelka v kockovanom prevedení je základom každého šatníka. K tomu si dajte flared jeansy a pleteninu v podobe svetríka. Faux fur kabelka bude vtipným a efektným doplnkom.

 

Prešívanie

Bomberka v prešívanom dizajne je ideálny jesenný základ. V zime sa dá obliecť ako zatepľovacia vrstva pod kabát. A v jeseni zasa s pleteným crop topom a širokými rifľami vytvára moderný street-stajlový look.

 

Faux fur

Kto by sa nechcel zahaliť do príjemného mäkkého kožúška? Či už máte na sebe teplákovú súpravu alebo školácku minisukňu s preppy vestou. Váš outfit bude vyzerať autenticky a moderne.

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Daniela Marovtii / ExitMM

 

Ďalšie články

Jesenné kroky

Lodičky už upadli do zabudnutia. Na jeseň sa hlásia bootsy, čižmičky, mokasíny s hrubými podrážkami a samozrejme tenisky.

Prechodný kabát

Teplo alebo zima? A vy neviete, čo na seba? Poradíme vám. Prechodný kabát vás zachráni v každom počasí.