Preskočiť na obsah

V hlavnej úlohe ponožky

Malý doplnok, ktorý dokáže zmeniť celý outfit. Áno, hovoríme o ponožkách. Páni, viete ako ich nosiť?

 

Fashionista

K vzorovaným oblekovým nohaviciam sa jednoznačne hodia vzorované ponožky. Základom pri ich kombinovaní je rozhodnutie, či bude vzor a farba ladiť s farbou nohavíc alebo topánok. My sme pre vás zvolili druhú možnosť a k bordovým topánkam vybrali kockované ponožky v odtieňoch vínovej, ktoré spoločne so sivo-čiernou kockou nohavíc vytvoria zladený look.

Tailor Made

 

Klasik

Ak chcete opticky predĺžiť nohy, je vhodné si vybrať k nohaviciam ponožky práve v ich farbe. K modrým nohaviciam modré ponožky, najlepšie v rovnakom odtieni. Drobný vzor, napríklad v podobe maličkých bodiek, tento zámer nepokazí. Spoločne budú vyzerať výborne k hnedým teniskovým topánkam, šnurovacím semiškám, aj ku klasickým bielym teniskám.

Alain Delon  

 

Hipster

Hnedé kožené bootsy a rifle by nemali chýbať v šatníku žiadneho muža. Hodia sa k nim jednofarebné ponožky vo farbe topánok alebo nohavíc. To je ale veľmi jednoduchá matematika. Ak chcete ukázať, že sa viete s módou hrať, tak k nim pridajte prúžkované, srdiečkové, hviezdičkové alebo akékoľvek iné vzory. Širšiu nohavicu si ležérne vyhrňte tesne nad koniec lemu topánky (takto pri chôdzi viac upozorníte na vaše ponožky) a úzke nohavice v zadnej časti zastrčte do topánky (ponožky bude vidieť iba vtedy, keď si sadnete).

GANT

 

Športovec

Všetci milujú tepláky. Trendom je nosiť ich už aj bežne ako streetwear. Ale ako z obyčajných jednofarebných teplákov vyčariť práve fashion outfit? Pomôžu vtipné farebné ponožky. Základ je, aby ste vyberali také, na ktorých bude farba teplákov, alebo aspoň odtieň z farby tenisiek. Práve odtieň jednej farby, v tomto prípade zelenej, spojí vašu kombináciu do kompaktného outfitu.

Sizeer

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

Ďalšie články

Valentínske drobnosti

Áno, je to tu. Sviatok všetkých zaľúbených je už za rohom. Ako ho budete tráviť vy?

Výrazne napredujeme

Žiadnému pozornému oku určite neušlo, že stavba rozšírenia nákupného centra nabrala zreteľné vonkajšie kontúry.