Preskočiť na obsah

Vlasy koruna krásy

Produkty určené pre váš typ vlasov vám cielene pomôžu pri ošetrení, regenerácii a dennej rutine. Nepodceňujte výber tých správnych prípravkov, lebo vlasy nestačí len umyť. Treba ich hýčkať, česať, upravovať a zdobiť, nech je vaša hriva naozajstnou korunou.

 

Multifunkčná novinka

Novinka z radu vegánskych produktov LAZARTIGUE - olej na suché vlasy je hotový zázrak, ktorý má až 4 profesionálne využitia. Ak sa aplikuje na suché vlasy pred použitím šampónu -  vyživuje ich a zjemňuje. Nechajte olej na vlasoch pôsobiť 20 minút. Pred fénovaním - pre ľahšie rozčesanie a zjemnenie vlasov. Po vysušení – aby dodal vlasom lesk. Ak sa nechá pôsobiť cez noc, slúži ako maska ​​na vlasy, vyživuje ich do hĺbky.  

Parfumérie Marionnaud

 

Pre vlasy aj dušu

Produkty značky Rituals, inšpirované autentickými východnými rituálmi, sme si zamilovali. Nedávno predstavil novú radu šampónov a kondicionérov, ktoré majú vegánske zloženie a sú obohatené o prírodné zložky. Uspokoja aj tie najnáročnejšie zákazníčky  - či už potrebujete pre vaše vlasy zväčšiť objem, ochrániť farbu, obnoviť rovnováhu vlasovej pokožky alebo mať žiarivú a zdravú hrivu.

Rituals, Secret Shoes

 

Šikovný pomocník  

Svieži look svojho účesu si teraz môžete dopriať aj počas dní, keď máte plný kalendár a ste zaneprázdnená. Nestíhate si umyť vlasy? Stratili vaše vlasy objem alebo sa začínajú mastiť? Tieto problémy napravíte rýchlo a jednoducho vďaka použitiu suchého šampónu. Tieto malé zázraky sa nachádzajú aj v praktickej forme sprejov, vďaka ktorej sa jednoduchšie rovnomerne aplikujú.

dm drogerie markt

 

Prakticky ekologicky

Všetko, čo vaše vlasy potrebujú a to v ekologickej forme, vám poskytne slovenská značka Soaphoria.  Ich organický tuhý šampón a kondicionér je šetrný nielen k vlasom, ale aj prírode. Tuhý kondicionér sa najlepšie aplikuje na dlhé vlasy približne od polovice ich dĺžky smerom ku končekom, aby sa zbytočne nezaťažili korienky vlasov. Pre krátkovlasé dámy výborne poslúži ako náhrada tvarujúceho vosku na vlasy.

Soaphoria, Bijou Brigitte

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

Ďalšie články

Veľkonočné inšpirácie

Veľká noc je za dverami, žiadny stres! Naozaj je úplne jedno, či máte umyté okná. Podstatné je, aby ste si vytvorili sviatočnú pohodovú atmosféru.

Nákupná pasáž rozkvitla

Eurovea je známa svojou živou zelenou promenádou, ktorá láka na oddych pri Dunaji od skorej jari až do neskorej jesene.

Monochromatický štýl

Milujú ho návrhári, módne blogerky, influenceri, jednoducho všetci, ktorí sledujú trendy a baví ich móda.