Preskočiť na obsah

Valentínske zľavy

BAŤA

20% zľava pri nákupe dvoch párov obuvy.

 

CAFEPOINT

Kúpte si Dobrú Kávičku v 1kg balení a druhé 500 g balenie Dobrej Kávičky dostanete podľa vlastného výberu grátis.

 

CUBE

Objavte najnovšiu kolekciu MARC JACOBS v predajni CUBE, ktorá vás chytí za srdce.

 

MOLOKO

Oslávte lásku s jedinečnými šperkami, ktoré to povedia za vás. Výber tých najkrajších valentínskych darčekov nájdete v predajni MOLOKO.

Navyše teraz teraz ku každému nákupu šperkov LES GEORGETTES nad 99€ získate textilnú tašku s valentínskym motívom! Ponuka platí do vyčerpania zásob.

 

CURAPROX

Kúpte si dve pasty BE YOU budete ich mať s 15% zľavou.

 

DATES MOBILE

Kúpte sklíčko na mobil svojej polovičke s 20% zľavou. Akcia platí v piatok na Valentína.

 

GATE

Využite valentínske dni a s nimi zľavu 2+1 na celý sortiment. Takýmto výhodným nákupom potešíte seba aj svoju polovičku!

 

MIKUŠ DIAMONDS

Špičková večera. Wellness pobyt. Predĺžený víkend v zahraničí. Zvyknete práve takto tráviť Valentína s vašou milovanou? Skúste to tento

rok spraviť inak a dopriať jej vyšperkovaný zážitok, ktorý je večne krásny. Jedinečné šperky s absolútne neprekonateľným motívom srdca, s

kvalitnými prírodnými diamantmi či farebnými drahokamami sme pre vás vybrali v cene, ktorá poteší a v originálnom dizajne, ktorý vašu lásku

nikdy neomrzí.

 

NESPRESSO

Využite Valentínsku ponuku a získajte kávovar Essenza Mini, 150 kapslí Nespresso a set View šálok za špeciálnu cenu 119 €. Ponuka platí od 10. 2. do 23. 2. 

HUMANIC

Využíte 14% zľavu na všetko, a to v piatok na Valentína. Zľava sa nedá uplatniť na zľavnený tovar. Nie je možné kombinovať ju

s inými zľavami a neplatí na nákup darčekových kariet.

 

KIEHLS

Kiehl's si pre vás pripravil valentínske prekvapenie! Pri nákupe nad 77 € získate obľúbený olejček na pery len za 10 centov. Akcia platí v období od 11. do 15. 2.

 

PANDORA

Pri nákupe 2 produktov je tretí najlacnejší produkt zadarmo ako darček. Ponuka nemôže byť kombinovaná s inými akciami alebo zľavami.

Nevzťahuje sa na kolekciu Harry Potter, Pandora Me a na Klubový prívesok 2020. Akcia platí do 14.02. alebo vypredania zásob.

 

PIETRO FILIPI

Láska prechádza šatníkom. Navštívte predajňu Pietro Filipi a vyberte elegantný darček pre svoju polovičku. Využite špeciálne balenie do hodvábneho papiera aj s venovaním.

 

SORIA JEWELRY

Nakúpte valentínske darčeky výhodne. Využite 20 % zľavu na strieborné šperky a 10 % zľavu na zlaté šperky a zásnubné prstene značky SOFIA. Ponuka platí do 14. 2.

 

WATCH DE LUXE

Od dnes až do Valentína môžete v rámci valentínskej akcie získať výnimočnú zľavu pri kúpe 2ks hodiniek. Zľava platí v predajniach @Watch de Luxe Eurova a @TAG Heuer Boutique Eurovea

 

H&M

Navštívte predajňu H&M, kde teraz nájdete široký výber štýlových kúskov za ceny, ktoré si zamilujete - od 3,99 €! Neváhajte a navštívte H&M ešte dnes.

 

 

M+M TABAK

Využite 14% zľavu na vybrané valentínske zapaľovače. Akcia platí v piatok na Valentína.

 

AUTOMYČKA EXPRESS

Nechaj si nablýskať svoje auto a získaš pre svoju lásku zľavu 50%.

Pokiaľ si v priebehu februára zakúpite prémiový umývací program ( 4, 5, 6, 7, 8 ), dostanete v ten istý deň zľavu 50% na rovnaký program pre druhé auto.

Zľavu môžete uplatniť len na rovnakej prevádzke, kde bol zakúpený prvý program a nie je možné ju kombinovať s inými akciami či zľavami. Akcia sa vzťahuje len na koncových zákazníkov Automyčky Express.

FOCUS OČNÁ OPTIKA

Nepremeškajte 65% zľavy na všetky okuliarové rámy.

FOTOLAB

Od 10. do 14. februára máte možnosť využiť 10% zľavu na akýkoľvek rámik a fotografiu vám vytlačíme zadarmo.

 

PRIMI RIVER LOUNGE

Doprajte si romantiku vo dvojici a ochutnajte Valentínske menu na brehu Dunaja.

 

UGOVÁ ČERSTVÁ ŠŤAVA

Na Valentína 15% ZĽAVA NA VŠETKO. Zľava sa nedá sčítať ani kombinovať s inými zľavami. 

 

WOJAS

Iba pre vás extra zľava 10% na zľavnenú kolekciu. Ponuka platí do 24.02.

 

PANTA RHEI

Štrnásteho februára nie je len dňom, keď podarujete človeku, ktorého milujete čokoládu či kvet. Ľudia po celom svete vedia, že je dňom,

keď môžete darovať knihu, ako prejav lásky, priateľstva, náklonnosti. Svojmu priateľovi či láske, no i úplne cudziemu človeku.

Od 1. do 14. februára dostanete pri každom nákupe v Panta Rhei nálepku, na ktorú môžete napísať odkaz pre niekoho, na kom vám záleží. 

 

CK TUI ReiseCenter

Darček na Valentína? Páčila by sa vám dovolenka vo dvojici? Do nedele 16.2. dovolenka pre 2 osoby za valentínsku cenu 1 402 € v TUI ReiseCenter v EUROVEA.

 

DATART

Valentín prináša skvelé zaLÁSKAné zľavy a darčeky!

Tešíte sa na spoločné rande, no ešte ste svojej polovičke nenašli ten pravý darček? Alebo neviete vytvoriť pravú romantickú atmosféru? Tak využite skvelé produkty so zľavami či darčekmi na Valentína!

Dajte si kávičku vo dvojici s vybranými modelmi kávovarov Nespresso, ku ktorým dostanete Šľahač mlieka zadarmo! Pustite si k tomu romantickú hudbu z vybraných JBL reproduktorov,

na ktorých ušetríte so šrotovným až 40 €! Alebo sa potrebujete vychystať? So značkou Rowenta získate zľavu 20 % na vybrané produkty – fény, žehličky na vlasy, kulmy, vlasové kefy,

epilátory, zastrihávače fúzov, vlasov či chĺpkov! Rande u vás doma znie skvele, no nezabudnite mať upratané až od podláh! S tým vám pomôžu 5* vreckové a bezvreckové vysávače Rowenta s 20 % zľavou!

A ak chcete potešiť vašu lásku darčekom, produktom od GoGEN, PlayStation či Philips sa určite poteší! Romantické rande je za rohom, tak ho nenechajte na náhodu.

 

Ďalšie články