Preskočiť na obsah

TOPÁNKOVÉ “MUST HAVE”

Aké topánky si vybrať na nadchádzajúce letné obdobie? Možno si už aj vy robíte zálusk na nové kúsky "trendy" topánok na sezónu jar-leto 2023, ktoré sa zameriavajú na praktické strihy, farebnosť a najmä pohodlnosť. Medzi ne jednoznačne patria ikonické mokasíny, štýlové lodičky so špicatou špičkou alebo pestrofarebné tenisky od výmyslu sveta. Poďte sa s nami inšpirovať najnovšími kolekciami z našich obchodov!

 

IHLIČKY

Či už klasické kožené čierne, vyzývavé červené alebo nežné pastelovo fialové, špicaté lodičky na vysokom podpätku vyčarujú divu z každej ženy. Vysoký podpätok vás opticky predĺži a pohodlné vnútro bude príjemným prekvapením pre vaše chodidlá. 

Wojas, fabio gatto

 

MOKASÍNY

Dámske pohodlné, priedušné, ľahké mokasíny s mestskou atmosférou a rafinovaným vzhľadom, ktoré sú hitom tejto sezóny. Či sa rozhodnete pre pieskovú, béžovú alebo pistáciovú farbu, v týchto topánkach na každý deň môžete prejsť kilometre bez boľavých nôh.

GEOX, fabio gatto

 

TENISKY

Medzi najžiadanejšie farby jari a leta patria pastelové či ultrafarebné, preto sa aj tento štýl tenisiek dodáva v rôznych žiarivých odtieňoch, ktoré sú dokonalým doplnkom letného šatníka. Viete ich kombinovať s teplákovkami, šatami, kraťasmi, jednoducho sa hodia ku všetkému a preto by nemali chýbať vo vašom letnom šatníku.

Skechers, fabio gatto 

 

 

FOTO&STYLING&TEXT: LSZ Photography

MODEL: Daniella Kollárová / EXITMM

Ďalšie články

Modrá a zelená

Kombinovať modrú a zelenú farbu nie je vôbec jednoduché. Určite si hovoríte, že to fungovať nebude.

Beauty vychytávky Manufaktura

V najnovšom blogu sme sa inšpirovali prírodou a vybrali sme pre vás hneď niekoľko produktov z prvotriednych prírodných surovín obľúb

Máj - SVADBY ČAS

Dostali ste pozvanie na svadbu? Piaty mesiac v roku oficiálne štartuje svadobnú sezónu a my máme pre vás zopár skvelých inšpirácií.