Preskočiť na obsah

SPORTY GLAM

Miluješ športový, ale elegantný štýl? Ak áno, potom je Sporty Glam práve pre teba! Tento trend spája energiu a pohodlie športových kúskov s leskom elegancie. Je to ideálny spôsob, ako vytvoriť zaujímavé a výrazné outfity. A čo je najlepšie, nemusíš stále kupovať nové kúsky z obchodov - niečo si môžeš požičať aj z maminej skrine!

Tenisky

K teplákom patria tenisky. Nie však tenisky do fitka, ale výrazné žiarivé tenisky, ktoré jasne vyjadrujú názor. Tak ako aj široké tepláky s pukmi, ktoré môžu skvele vyzerať so sakom. Veľmi dobre bude pôsobiť tiež bavlnená oversized košeľa, pod ktorou sa dá pekne skombinovať rolákový top so zipsom.

Požičané z maminej skrine: Vzorované sako.

BUZZ, Gerry Weber

 

Boxérske šortky

Tieto výrazné červené boxerské šortky oblečené do "fashionringu" jednoznačne vyhrávajú. Mikina obľúbenej značky a na nej plášť ale nestačia. Aby mal tvoj outfit rizz, chce to cute slide open topánky a sieťované podkolienky. Lakovaná červená koža na topánkach bude pekne fungovať so saténovým leskom kraťasov.

Požičané z maminej skrine: Plášť.   

Sports Direct, Gerry Weber, Secret Shoes, Bepon  

 

Tepláková bunda

Tepláčka na zips je presne ten kúsok, ktorý čiernobiely outfit povýši do módnych výšin. Športovo pôsobiaca priehľadná sukňa zladená s rovnakým topom v čistej bielej farbe vytvorí peknú líniu a opticky predĺži postavu. Špicaté lodičky s otvorenou pätou spolu so silónovými ponožkami pridajú presne tú správnu dávku ženskosti.

Požičané z maminej skrine: Lakované špicaté lodičky s otvorenou pätou. 

BUZZ, Armani Exchange, Secret Shoes, Starbucks, Bepon

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Kristína P. / Charie Brown

LOCATION: Konn FoodBar Eurovea

 

Ďalšie články

Darujte použité topánky v CCC

Odneste svoje použité topánky do predajne CCC a darujte ich ďalej. Pomôžete ľuďom, ktorí to potrebujú. Organizácie pomáhajúce ľuďom v núdzi sa zapojili do...

RED & BLACK

Vedeli ste, že červená je farba, ktorú muži najradšej vidia na ženách, pretože symbolizuje vášeň? Dnes sa pozrieme na to, ako červená farba môže oživiť...