Preskočiť na obsah

Nová značka TOSCA BLU v Eurovea

V Eurovea sme otvorili nádhernú predajňu  talianskej módnej značky TOSCA BLU, ktorá ponúka štýlové kožené a veľmi pohodlné topánky, trendové aj praktické kabelky, kožené peňaženky, a iné drobnosti. TOSCA BLU patrí spoločnosti Minoronzoni, ktorá neustále rastie a do jej portfólia patria štyri značky: TOSCA BLU, TOSCA BLU STUDIO, #BLUTOSCABLU a MINORONZONI1953.

 

Kolekcie značky MINORONZONI  sú  realizované a vyrábané na najvyššej úrovni kvality s krásnym know-how produktov Made in Italy. 

Brand TOSCA BLU vznikol v roku 1998. Na jej čele bol Giacomo Ronzoni, ktorý vytvoril rad doplnkov pomenovaný  po svojej novonarodenej a najstaršej dcére Virginia Tosca Blu. 

 

Len pár rokov po uvedení na trh sa spoločnosť Tosca Blu umiestnila na špičke hlavných hráčov, a to vďaka svojej  hodnote a kombinácii s remeselným spracovaním. 

Každú sezónu prinášajú kolekcie  TOSCA BLU rad moderných, funkčných dizajnov, kreatívne interpretujúcich trendy, s osobitným dôrazom na remeselnícke spracovanie kože.

 

Nová kolekcia jeseň zima 2019/2020

Kolekcia TOSCA BLU sa otvára do sveta pomocou línií, farebných odtieňov a vzorkovníkov.

 

Najekologickejšie trendy nás privádzajú späť na zem, sú inšpirované prírodou, a tak módni tvorcovia TOSCA BLU vytvorili farebnú harmóniu prevzatú z vecí okolo nás, ako sú rastliny, minerály, ľad. Inšpiráciou je organickosť, ktorej detaily obohacujú etnické ozveny ovplyvnené severskými tkaninami, kvetinovou výzdobou a prírodným farebným blokom.

Motívom kolekcie je prirodzenosť stelesňujúca spojenie jednoduchosti a remeselnosti. Línie  sú čisté a mäkké, tvarovo aj na dotyk. Elegantné farby siahajú od najsvetlejších, teplých tónov cez  šedé odtiene až  po moderný odtieň ťavej farby.

V kolekcii  jeseň zima 2019 / 2020 značka TOSCA BLU zvolila jedinečnú cestu, ktorá spája kultúru a módu, v snahe nájsť skutočný poklad módy: zvedavosť, optimizmus a pôvab.

 

http://bit.ly/Eurovea_Tosca_Blu

 

Ďalšie články

PINKO predstavilo novú kolekciu

Tento týždeň prezentovala talianska značka PINKO svojim verným zákazníčkam a verejnosti novú kolekciu jeseň/zima 2019 a my sme si takúto