Preskočiť na obsah

Prehliadka módneho domu Alizé inšpiruje

Prehliadka módneho domu Alizé Fashion House jeseň/zima 2019/2020 bola inšpirujúca. Jednotlivé outfity luxusných značiek, boli vyskladané s precíznou rafinovanosťou.

Denné modely v biznis štýle striedali casual kúsky v krehkých ženských rysoch. Luxusné večerné šaty v glamour čiernych variantách rozjasnila fialková toaleta.

Kašmírové svetre na hodvábnych blúzach, vlnené kabáty a kožušiny boli vo svojom prevedení must have zimného šatníka.

Celá show sa niesla v metropolitnom duchu sprevádzaná klavírnym umelcom Dáriusom Kolodzejom.

 

 

"Ako každú sezónu aj tentokrát Alizé zorganizovalo pre svojich VIP klientov event spojený s módnou prehliadkou. Zamerali sme sa na trendy pre Jeseň/Zima 2019 medzi ktorými nesmelo chýbať kombinovanie rôznych štýlov a farieb. Klienti mohli vidieť looky skombinované zo značiek, ktoré zastupujeme a to napr. Valentivo, Isabel Marant, Etro, Versace Jeans Couture a ďalšie. Na túto sezónu určite platí ešte viac ako inokedy, že sa netreba báť kombinovať a experimentovať. Vidíme, že v móde je momentálne povolené úplne všetko." dodáva BUYING MANAGER  Luciána Čvirková.

 

 

Alizé Fashion House je na trhu už 13 rokov a za tento čas sa stal najlepšou destináciou pre nakupovanie luxusných dámskych a pánskych značiek. Nájdete tu vždy tie najnovšie kolekcie značiek ako Valentino, Versace, Victoria Beckham, Kenzo, MCM, Isabel MArant, Vivienne Westwood, Brunello Cucinelli a mnoho ďalších.
Dlhoročné skúsenosti, aktuálnosť, štýl. Aj to sú slová, ktoré vystihujú prácu, filozofiu počas ich každého dňa. Zákazník sa stáva hosťom, ktorému je dopriaty profesionálny servis na najvyššej úrovni s osobným prístupom. Alizé Fashion House ponúka módny zážitok, svetoznáme značky s dlhoročnými tradíciami. Prináša kúsky z módnych mól.
Buďte štýloví a odvážni! Kombinujte a bavte sa! To je hlavný odkaz Alizé Fashion house.

 

http://bit.ly/Alize_Eurovea

 

 

Ďalšie články

PINKO predstavilo novú kolekciu

Tento týždeň prezentovala talianska značka PINKO svojim verným zákazníčkam a verejnosti novú kolekciu jeseň/zima 2019 a my sme si takúto