Preskočiť na obsah

Dokonalý relax so psíkom v Eurovea

Nakupovanie či nerušený pokoj pri šálke kávy môže byť niekedy poriadna výzva, predovšetkým vtedy, ak je vaším spoločníkom štvornohý miláčik. V Eurovea sa nemusíte obávať, u nás si so svojím psíkom užijete dokonalý relax.

Prechádzky s vašim chlpatým spoločníkom dnes už môžete absolvovať prakticky v ktorejkoľvek časti Bratislavy, zložitejšie je to však vtedy, ak chcete spojiť príjemné s užitočným, pretože nie všetky podniky a prevádzky v meste majú k zvieratám priateľský vzťah. U nás je to iné. Eurovea je pre všetkých a bez výnimky. Sme pet friendly a kedykoľvek k nám môžete zavítať aj s vašim psíkom na vôdzke. Kávu si tak v Eurovea vychutnáte v ktorejkoľvek kaviarni, kde samozrejme radi pohostíme aj vášho štvornohého kamaráta miskou vody.

Dokonca aj náš foodcourt, s množstvom reštaurácií a jedál z celého sveta, umožňuje na vyhradených miestach vychutnať si vynikajúci obed alebo snack v spoločnosti svojho miláčika. Hoci je z hygienických dôvodov pohyb psov v priestoroch stravovania obmedzený, vyčlenili sme pre vás stoly, kde sa môžete dobre najesť aj v spoločnosti svojho chlpáča bez toho, aby jeho prítomnosť prekážala ostatným zákazníkom. Nájdete ich pri predajni Farmfoods – výnimočné potraviny, alebo oproti, pri sushi reštaurácii Sumi by Sajado, či obľúbenej prevádzke Subway.

Určite sa tiež vyberte na prechádzku po nábreží Dunaja, ktorá je čarovná v každom ročnom období. Ale najmä teraz v týchto dňoch si tu spolu oddýchnete na krásnom zelenom trávniku, kde si užijete napríklad nádherný západ slnka alebo čarovný tok Dunaja. „Zelený koberec“ ocení hlavne váš psík, ktorý nemusí ležať na rozpálenej dlažbe. Potom sa môžete presunúť na jednu z našich terás, kde sa skvelo navečeriate a pekný deň ukončíte s drinkom so svojimi priateľmi.

V Eurovea jednoducho viete príjemným spôsobom tráviť voľný čas. Ak by ste chceli kúpiť svojmu zvieraciemu kamarátovi nejakú hračku či jedlo, tak zájdite do Happy Pets. Obchod nájdete na zníženom prízemí pri Datarte a zároveň tu ponúkajú aj profesionálne poradenstvo. U nás každý strávi pohodové chvíle - malý i veľký štvornohý kamarát.

 

Foto: Lukáš Šafář, 1.66 arts a Jana Liska

Ďalšie články