Preskočiť na obsah

Kovové odlesky sú späť

Metalické farby nájdete túto sezónu na každom rohu a uvidíte ich aj v denných outfitoch. Super trend tohto roka preniká z večerného nosenia na denné svetlo. Viete, ako ho nosiť?

 

Kombinácia s výraznou žltou

Keď sa povie farba kovu, nemusíte sa hneď obmedzovať len na doplnky. Kovový odlesk v tkaninách, štruktúrach a na materiáloch vytvára tiež želaný efekt. No jeden výrazný doplnok určite potrebujete, zohrá vo vašom outfite hlavnú úlohu. K plisovanej sukni, oversize tričku a teniskám sa priam pýta žltá „kovová“ kabelka.  Ak milujete pána K, bude takáto výrazná kabelka vašim celoročným šperkom.

Karl Lagerfeld

 

Colour - blocking funguje výborne

Ide o extrémne farebný outfit, kde dominujú 3 farby, v tomto prípade s kovovým odleskom. Sú spracované v priadzach, z ktorých je utkaná látka použitá na výrazne červenej bundičke a temne modrej minisukni. Pri takomto farebne dôraznom outfite si kľudne môžete ešte dovoliť pridať. Flitre na mini pompadúrke alebo lesklé nite zatkané v tope len zdôraznia vašu originalitu.

Desigual

 

Zlatý kovbojský look

Ste farebný typ, ktorému pristanú práve zlaté kovy? Zvoľte háčkovaný zlatý top. Bude ideálny v kombinácii s pleteným svetrom, flared džínsami a kovbojskými čižmičkami. Aby nezostal v outfite zabudnutý, pridajte k nemu aj iné metalické kúsky. Napríklad štýlové kovbojky a hladká casual kabelka budú skvelým triple základom pre vaše outfity v každom ročnom období.

Luisa Spagnoli, Tosca Blu

 

Matné kovové odlesky

Ak máte obavu, že kovové odlesky by vás na veľkej ploche rozširovali a necítili by ste sa komfortne, použite trblietavé časti len na doplnkoch alebo na potlači trička. Na veľkých plochách vyskúšajte naopak matné odtiene ocele. Táto zamatová bunda zmení odtieň po pohladení materiálu a práve tento efekt môže vyzerať neobvykle. Raz bude mať sivý kožúšok, inokedy rockerskú bundu. 

Guess

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Natália Ladzianska/ M Management

LOCATION: Karl Lagerfeld

Ďalšie články

Výrazne napredujeme

Žiadnému pozornému oku určite neušlo, že stavba rozšírenia nákupného centra nabrala zreteľné vonkajšie kontúry.

V hlavnej úlohe ponožky

Malý doplnok, ktorý dokáže zmeniť celý outfit. Áno, hovoríme o ponožkách. Páni, viete ako ich nosiť?