Preskočiť na obsah

Kombinujte vzory

Nebojte sa kombinovať vzory, je to zábava. Nemusíte sa obmedziť len na dva odlišné, kľudne ich skombinujte aj viac. Podstatné je, aby vzájomne fungovali a my vám ukážeme ako na to.

 

Pruhy a twist

Oversize top tvorí dokonalý pár s twistovými nohavicam a brandovou potlačou. Keď ho ale doplníte o bodkovanú stuhu do vlasov a gepardiu mini kabelku, bude váš outfit spoločne s čierno bielymi teniskami ukážkou vašej odvahy a kreativity.

Sugarbird, Desigual, CUBE

 

Kvety a abstraktné motívy

Twinset z jednej série určuje farebnosť pre použitie ďalších vzorov. Na kvietkovanej mini sukni sa opakujú modré a fialové farby použité v tope aj svetríku. Pletenina a hladký materiál na kúskoch odevov znesú ešte plisovaný materiál na kabelke a hladkú kožu na topánkach.

Desigual, Humanic

 

Gingham kocka a kvetinová potlač

Romantická kvetinová blúzočka v jemných pastelových odtieňoch skvele korešponduje s ružovou kockou na nohavicovom kostýme. Keďže sa jeden vzor použil na veľkej ploche, tretí by už nemusel pôsobiť dobre. Preto v doplnkoch použite už iba jednofarebné odtiene.

Orsay, Secret Shoes

 

Prúžky a geometrické vzory

Veľký geometrický vzor má rád kontrast, preto sa  k plisovanej písmenkovej sukni hodí práve prúžkované tričko. Nebude vás to rozširovať práve naopak. Modrá a biela farba na tričku sa opakujú vo vzore na sukni. Masívne tenisky s mixom žltej, neutrálnej béžovej a nežne ružovej, neprerušia celkový dojem.

Gant

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL:  Anna Lariushkina / M Management

LOCATION: Clique

Ďalšie články

Monochromatický štýl

Milujú ho návrhári, módne blogerky, influenceri, jednoducho všetci, ktorí sledujú trendy a baví ich móda.

Vlasy koruna krásy

Produkty určené pre váš typ vlasov vám cielene pomôžu pri ošetrení, regenerácii a dennej rutine.