Preskočiť na obsah

Kolekcia Project Rock

Značka Under Armour a Dwayne Johnson prišli pred pár mesiacmi s novou kolekciou Project Rock, ktorá je ešte stále v predaji. Nájdete ju v Under Armour Brand House, jedinej predajni svoju druhu tejto značky u nás na Slovensku. Okrem limitovaných kolekcií, ktoré nikde inde nekúpite, vám vyškolený personál ochotne poradí so všetkým čo potrebujete.

 

Spolupráca značky športového oblečenia, obuvi a doplnkov Under Armour s jedným z najobľúbenejších hollywoodskych hercov premieta jeho životný postoj do tréningových outfitov. Kolekcia Project Rock je postavená na rovnakej mentalite, akú symbolizuje tento bývalý wrestler, a vďaka tomu prebúdza v každom silu a motiváciu dosahovať stále lepšie výsledky. Je motiváciou pre všetkých, aby urobili prvý krok a dokončili povestné prvé opakovanie – dynamickejšie a silnejšie, ako kedykoľvek predtým.

Svet sa mení a my sa meníme spolu s ním. Dwayne Johnson reaguje posolstvom o odoslnosti: „Vzhľadom na strach a pochybnosti sa naša túžba po prekonaní šancí nikdy nezmení.“ Tento názor zdieľa aj celosvetová ambasádorka kolekcie Project Rock, lyžiarka Lindsey Vonn, ktorá prekonala každú prekážku a zranenie, aby sa stala viacnásobnou majsterkou. Dokazujú, že vďaka práci sa môžeme postaviť, preraziť a napriek náročným prekážkam budeme silnejšími.

V novej kolekcii je rozšírená ponuka oblečenia zameraného na šport pre mužov, ženy a deti, ktoré majú motiváciu potrebnú na prekonanie prvého kroku. Sortiment zahŕňa legíny, mikiny, košele, topánky, tašky a ďalšie oblečenie a doplnky, ktoré využívajú inovatívnu technológiu Under Armour a sú k dispozícii v neutrálnych farebných odtieňoch s výraznou potlačou.

Kolekcia Project Rock nadväzuje aj na iniciatívy Under Armour týkajúce sa šírenia vírusu COVID-19, medzi ktoré patrí výroba a dodávanie ochranných zariadení, podpora potravinových zásob a spustenie digitálneho systému domáceho tréningu, ktorý používateľov zásobuje novými výzvami a neustále ich posúva vpred.

Značka Under Armour patrí medzi troch najväčších výrobcov športového oblečenia a obuvi na svete. Bola založená v roku 1996 bývalým americkým futbalistom Kevinom Plankom, ktorý chcel jej priaznivcov inšpirovať a podporovať v dosahovaní stále lepších výsledkov. Priniesol riešenia a inovácie, o ktorých športovci ani netušili, že ich potrebujú, no dnes si život bez nich nedokážu predstaviť.

 

Ďalšie články