Preskočiť na obsah

Yes, ples

Plesová sezóna je tu. A my potrebujeme vyzerať čo najlepšie. Plesový dress code je pre dámy jednoduchý. Potrebujete dlhú róbu, slávnostné a pompézne materiály, elegantné doplnky, primeraný make-up a účes.

 

Výrazne

Výrazná modrá, ľahučký padavý materiál a množstvom volánikov na sukni budú pôsobiť veľmi žensky. Každým krokom sa šaty zavlnia a odhalia trblietavé sandáliky. Flitre a trblietky sú viac ako vítane aj na ostatných kúskoch. Či už to bude kabelka alebo šperky.

Pinko

 

Trblietavo

Bohato flitrami zdobené dlhé šaty sú ako stvorené na plesovú sezónu. Samé osebe sú šperkom, a preto pri výbere doplnkov veľmi neexperimentujte. Kabelka aj topánky zladené v tóne šiat budú úplne stačiť. Tiara do vlasov alebo citlivo vybrané náušnice budú ako šľahačka na tejto plesovej kráse.

Peek & Cloppenburg, Humanic

 

Romaticky

Romantická bodka na vyšívanom bielom tyle bude pôsobiť nežne. Strih šiat je rafinovaný, a preto k nim stačia naozaj jemne zvolené doplnky. Ak chcete, môžete pridať náušnice, jednoduchú kabelku a nenápadné topánky. Či si na doplnkoch vyberiete striebornú, bielu alebo čiernu, je už na vás.

BCBGMAXAZRIA, Humanic

 

Pohodlne

Ak idete na ples, kde môže byť dress code trochu benevolentnejší, siahnite po overale. Nebojte sa,  saténový vzhľad a padavý materiál bude pôsobiť dostatočne slávnostne. Tu sa priam pýtajú výraznejšie doplnky v podobe trblietavej kabelky a topánok.

Mango

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Lilian Teskal / ExitMM

LOCATION: BCBGMAXAZRIA

Ďalšie články

Darčeky na poslednú chvíľu 

Vianoce sú za rohom a ak aj vy patríte k tým, ktorí si nákupy radi nechávajú na poslednú chvíľu, alebo vám ich už kuriér nestihne doručiť

Silvestrovská párty

Lúčenie sa so starým rokom a privítanie toho budúceho môže mať veľa podôb.

NOVOROČNÁ KAMPAŇ

Nový rok je pomyselným míľnikom, ktorý prináša jedinečnú príležitosť ohliadnuť sa za uplynulým rokom a za všetkým, čo sme prežili a za čo