Preskočiť na obsah

Vianočný darček, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších

Vianoce sú za rohom a ak aj vy patríte k tým, ktorí si nákupy radi nechávajú na poslednú chvíľu, máme pre vás cenné rady, ako ich vybaviť jednoducho, rýchlo a najmä prakticky. S darčekovou kartou Eurovea obdarúvate blízkych tým najlepším darčekom – takým, ktorý si sami vyberú.

 

V najlepšom shoppingu na Dunaji rozhodne nie je problém vybrať darčeky pre celú rodinu. Módne butiky, darčekové predajne, elektronika, potreby do domácnosti, lahodné maškrty či ďalšie z množstva prekvapení, ktoré by si vaši blízki radi našli pod stromčekom. Čo však s takými, u ktorých je ťažko povedať, čo by si priali na Vianoce, prípadne to sami nevedia?

 

Ideálny darček pre každého

 

Darčekovú kartu Eurovea je možné využiť v každom obchode, ktorý v Eurovea nájdete. Najnovšie módne trendy, kvalitné doplnky, dekorácie, hračky či nábytok pre deti – aj na tieto a veľa iných darčekov môžete využiť kredit, ktorý budete mať k dispozícii na karte po jej dobití. Obdarovaný má možnosť vybrať si z množstva obchodov, ktoré nikde inde na Slovensku nenájde. Či už ide o nedávno otvorenú predajňu štýlovej značky COS, kvalitné talianske kožené doplnky a obuv Tosca Blu, Alizé Fashion House, Duos, Baldinini či Nespresso Butique, kde je možné zakúpiť kvalitné kávovary aj kapsuly značky Nespresso.

 

 

Všetky predajne v jednom

 

Darčekovú kartu si môžete zaobstarať na informáciách pri vstupe do Eurovea. Obdarovanému môžete venovať sumu na karte vo výške od 10 do 150 eur podľa uváženia a možností. Je ňou možné platiť vo všetkých prevádzkach a jej platnosť skončí až jeden rok po vystavení. Nezabudnite na to upozorniť blízkych, aby im náhodou darček neprepadol. Ak budú nakupovať na viackrát a nebudú si istí zostatkovou sumou, môžu si stav ľahko overiť a majú na to hneď niekoľko možností. Stačí zájsť na informácie alebo na webovú stránku eurovea.sk. Výška kreditu sa dá jednoducho skontrolovať aj prostredníctvom SMS služby z pohodlia vášho domova.

 

Eurovea ako Hlavné miesto štýlu na Slovensku a pravidelný organizátor Eurovea Fashion Forward oslovuje najmä ženy a mužov so záľubou v štýlovom obliekaní sa, ktorí chcú vyzerať dobre v každom ročnom období. Na svoje si prídu fanúšičky kozmetiky, milovníci elektroniky a smart technológií, ale aj deti či čerstvé mamičky. Milovníci dobrého jedla a gastro zážitkov môžu kartu využiť tiež na platbu vo všetkých reštauráciách a kaviarniach v Eurovea.

 

Nakupovať v Eurovea sa oplatí

 

Darčeková karta je iba jedným z benefitov, ktoré svojim návštevníkom počas Vianoc ponúkame. Za zmienku stojí balenie darčekov, ktoré môžete využiť a odbremeniť sa tak od zdĺhavého narábania s baliacim papierom (ktoré je niekedy ťažšie, ako vyzerá) alebo vianočný taxík. Po útrate nad 80 eur vám na info kiosku v Eurovea dáme zľavový voucher 8€, ktorý budete môcť využiť na cestu taxíkom HOPin. Ten vás odvezie s ťažkým nákupom kamkoľvek v rámci Bratislavy.

 

 

 

 

Ďalšie články

Nové značky v Eurovea

Exkluzívne zastúpenie módnych butikov a značkových predajní v Eurovea sa v posledných mesiacoch rozšírilo o ďalšie zvučné mená.

Naučte sa kombinovať

Chcete si vybudovať jednoduchý a udržateľný šatník, vďaka ktorému si už nebudete lámať hlavu, čo si vziať na seba?