Preskočiť na obsah

Naučte sa kombinovať

Chcete si vybudovať jednoduchý a udržateľný šatník, vďaka ktorému si už nebudete lámať hlavu, čo si vziať na seba? Zamerajte sa na ľahko kombinovateľné kúsky, ktoré vynosíte pri mnohých príležitostiach. Stačí si zvoliť správne šaty a ide to samé. 

 

Šaty od Luisa Spagnoli sú výborným a univerzálnym kúskom. Či už zvolíte ležérnejší outfit na víkendové túlanie sa mestom, doplnený luxusnou bundou z Alizé a čižmičkami od WOJAS,  alebo radšej siahnete po večernom outfite. Nebojte sa kombinovať športovejšiu obuv s elegantnejšími kúskami. Budete IN a vaše nohy zostanú v teple. Čo viac si želať od outfitu?

Zvieracie vzory sú túto sezónu v kurze, či už ich zvolíte do práce, alebo do mesta s kamarátkou, nespravíte krok vedľa. Stačí vhupnúť do čižiem na podpätku a krásneho umelého kožúšteka, ktorý vás zahreje cestou domov z mesta a dokonalý outfit je na svete. Čo vy na to? Ktorý je ten váš?

Ďalšie články

Nové značky v Eurovea

Exkluzívne zastúpenie módnych butikov a značkových predajní v Eurovea sa v posledných mesiacoch rozšírilo o ďalšie zvučné mená.