Preskočiť na obsah

Pri zimnej bunde vsaďte na kvalitu

Dobrá bunda je nevyhnutnou súčasťou zimného šatníka. Zorientovať sa v širokej ponuke na trhu môže byť dnes problém. Nestačí iba to, že je pekná. V zime potrebujete, aby vás bunda chránila pred mrazom, vetrom aj snehom. Ak hľadáte kvalitu a nechcete robiť kompromisy odporúčame Wellesteyn. Je to značka, ktorá patrí medzi svetových lídrov vo výskume a výrobe textílií. Keď k tomu pridáte jedinečnú eleganciu a štýl, tak vetrovky Wellensteyn sú tým najlepším kusom oblečenia, ktoré môžete nosiť. Nájdete ich u nás na 1. poschodí.

 

Dlhý anorak

Bunda v dĺžke pod kolená je určená vyšším postavám alebo pre zimomravejších. Teplé vatovanie, izolačné manžety na rukávoch a kožušina na leme kapucne vám zaručia, že vám bude príjemne teplo aj v snehovej metelici. V tejto žiarivej žltej farbe vás v nej ani na svahu nikto neprehliadne. 

 

Vesta

Vesta je vlastne bunda bez rukávov. Je ideálna na prechodné obdobie ako vrchná vrstva, kedy sa striedajú ročné obdobia, ale aj v chladných dňoch - ako zatepľovacia vrstva pod kabát. Skvele s ňou  ladia pletené pulóvre a roláky. Je ideálna k nohaviciam doplneným o štýlové topánky.

 

Nepremokavá parka

Vietor a dážď nás v nepremokavej bunde nezaskočí. Jasné farby sú pre výber kúskov do zlého počasia  dobrou voľbou a málo slnečných lúčov nahradí farebnosť vášho outfitu. Kvalitné a funkčné materiály s high-tech technológiami povyšujú takúto parku na must have kúsok niekoľkých sezón.

 

Krátka prešívaná

Mäkko vatovaná krátka prešívaná bunda je ideálna pre nižšie postavy, napriek objemu materiálu nás tak nebude opticky skracovať. Blondínam pristane nebovo modrá, tmavovláskam napríklad červená. Kapucňa je pre takúto bundu plusom, nemusíte nosiť čiapku a zároveň vám nepokazí účes.

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

ZNAČKY: Wellensteyn, Gerry Weber, Humanic

MODEL: Ema Čentešová / ExitMM

Ďalšie články

Prechodný kabát

Teplo alebo zima? A vy neviete, čo na seba? Poradíme vám. Prechodný kabát vás zachráni v každom počasí.

Čo na seba

Patríte medzi milovníčky odviazanosti, života a farieb?