Preskočiť na obsah

Ochrana pred slnkom

Užite si bezstarostný pobyt na slnku a doprajte pokožke zdravé, bronzové opálenie bez parabénov a s čistým zložením. Máme pre vás skvelé tipy na prípravky, ktorými by ste sa mali toto leto zásobiť. Sú nielen vysoko účinné, ale aj ohľaduplné k životnému prostrediu.

 

Urýchlenie a predĺženie opálenia 

Tieto multifunkčné produkty vám ušetria nielen čas, ale aj miesto v taške cestou na pláž, k jazeru alebo na kúpalisko. Môžete ich použiť na telo, tvár, vlasy a dokonca aj pery. Vaše opálenie urýchlia, ak ich nanesiete na pokožku pred opaľovacím krémom. Pri každodennom používaní  tiež predĺžia krásne opálenie. 

 

Okamžité opálenie

Nová limitka Coconat Lovers kombinuje produkty pre rozžiarenie jantárovej pokožky, ako aj produkty ideálne pre tie z vás, ktoré túžia po okamžitom efekte opálenia ešte pred pobytom na slnku. BIO kokosový olej a kokosová voda s hydratačnými a zvláčňujúcimi vlastnosťami potešia vašu exotickú dušu.

 

Top ochrana  

15,30, 50? Vyberte si. Kompletná ochrana pre pokožku s plným rešpektom k oceánom je bez mikroplastov a živočíšnych derivátov. Receptúra neobsahuje zložky, ktoré spôsobujú vymieranie koralov. Chráni krásu a pružnosť pokožky a predchádza oxidačnému stresu. 

 

Po opaľovaní

Produkty modrej rady After Sun nanášajte každý deň po pobyte na slnku na čistú pokožku tela a tváre. Úľava je okamžitá. Ideálne aj ako obklad prvej pomoci štedrým nanesením na slnkom podráždené miesta. V aplikácii pokračujte pre predĺženie opálenia. Vybrať si môžete mlieko, sprej, krém alebo gél.

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

PRODUKTY: PUPA

 

 

 

 

Ďalšie články

Svetové šperky

Konečne máme svetové šperky na dosah. Nech už túžite po akomkoľvek kúsku zo svetových metropol módy ako je Paríž, Londýn alebo Miláno.

Letu vládne overal

Ak uvažujete nad tým čo si zbaliť na dovolenku, jednoznačne odporúčame overal.