Preskočiť na obsah

Letu vládne overal

Ak uvažujete nad tým čo si zbaliť na dovolenku, jednoznačne odporúčame overal. Ide o univerzálny kúsok, pri ktorom nemusíte premýšľať s čím ho kombinovať. Objavte s nami rôznorodosť overalov a inšpiruj sa kúskami z posledných kolekcií.

 

Svetová diva

Romantické dovolenkové poobedie je ideálny čas na ľahučký kvietkovaný overal s háremovým strihom nohavíc, veľkým koralovým náhrdelníkom a extravagantným klobúkom, v ktorom budete ako  záhadná kráska z Monaka.

Weekend Max Mara

 

Netradičná farba

Madeira nie je len vysnívaná dovolenková destinácia, ale je to aj názov bavlnenej vyšívanej látky, z ktorej sa šijú tie najkrajšie letné kúsky. V netradičnej oranžovej farbe stačí overal jednoduchého strihu, výrazné náramky s efektnou kabelkou a môžete vyraziť na večeru. 

Pinko

 

Praktický minimalizmus

Overal s gumou v páse vám môže pripomínať pánsku kombinézu opravára áut. Béžový variant zdobený zlatým zipsom a cvočkami na vreckách v kombinácii so zlatým náhrdelníkom z vás však mávnutím stajlingového prútika vyčaruje fashion divu zo safari editoriálu.

 

Luisa Spagnoli

 

Jemné materiály

Voda, piesok a skvelé drinky. Tak si mnohé z nás predstavujú dovolenkovú pohodu. Plavky, kraťasový overal a plážové pareo. To je top kombinácia pre deň strávený pri bazénovom bare. 

Alizé - ETRO, MISSONI

 

 

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Michaela Patajová

LOĎ: vyletne-plavby.sk

Ďalšie články

Festivalové leto

Leto je na obdobie festivalov ako stvorené. Bohémsky život pod holým nebom plný zážitkov, hudby a kreatívnych štýlových outfitov.

Svetové šperky

Konečne máme svetové šperky na dosah. Nech už túžite po akomkoľvek kúsku zo svetových metropol módy ako je Paríž, Londýn alebo Miláno.