Preskočiť na obsah

Mikina na 4 spôsoby

Mikiny sa stali súčasťou nášho každodenného života. Dokonca sme ich už povýšili na kúsok, ktorý sa dá nosiť na mnohé príležitosti. S kapucňou, bez nej, na zips či cez hlavu. Výber je naozaj široký. Aby ste vedeli ako ich nosiť, mám pre vás štyri inšpirácie.

 

 

 

Mikina + sako

Pod sakom najlepšie vyzerá mikina s kapucňou. Vhodnejšie je zvoliť sako pánskeho strihu alebo s dvojradovým zapínaním. K tomu si oblečte klasiku - nikdy nestarnúce jeansy, tie vhodne doplnia spodnú časť outfitu. Podľa farby na saku zlaďte topánky a kabelku, ktoré spoja celý outfit do jedného celku.

Mango

 

Mikina + šaty

Predĺženú alebo oversize mikinu môžete nosiť aj ako šaty. Ak sa vám zdá, že je príliš krátka, dajte pod ňu „cyklistické“ kraťasy. S teniskami to bude pôsobiť ležérne, ale keď si k pletenej oversize mikine obujete šnurovacie sandáliky na podpätku a pohráte sa s ponožkami v krajkovo sieťovanom prevedení, k dokonalosti vám bude stačiť už len pekná kabelka.

Gerry Weber, Mango, Tosca Blu

 

Mikina + kraťasy

Saténové nohavice nad kolená môžete nosiť k elegantnému saku do kancelárie, ale aj v netradičnej streetstajlovej verzii. Práve so skrátenou mikinou, ktorá má namiesto kapucne efektnú mašľu, budete neprehliadnuteľná. Ľadvinka a robustné tenisky zaručia neformálnosť celého outfitu. Táto kombinácia v jednom tóne predĺži postavu.

Armani Exchange

 

Mikina + sukňa

K širokej padavej a dlhej sukni  sa mikina nesmierne hodí. Letná verzia s kvetinovým vzorom si pýta rozmarnejšiu verziu mikiny, ktorá bude pôsobiť neutrálne oproti vzoru na sukni, ale zároveň bude farebne ladiť. Ľanové šnurovacie tenisky a pletená kabelka sú len bodkou k tomuto romantickému outfitu.      

                                                                                                                                

Roxy

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Natália Hnatová/ M Management

LOCATION: Promenáda Eurovea

Ďalšie články

Kombinujte vzory

Nebojte sa kombinovať vzory, je to zábava. Nemusíte sa obmedziť len na dva odlišné, kľudne ich skombinujte aj viac.